Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Baroul Dolj. Măsuri pentru prevenirea răspândirii la nivel național a infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19 și de gripa sezonieră
12.03.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 11 martie 2020, Consiliul Baroului Dolj, în exercitarea atribuțiilor prevăzute de art. 56 alin. (2) din Legea nr. 51/1995, pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat,

Având în vedere necesitatea prevenirii răspândirii la nivel național a infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19 și de gripa sezonieră,

A decis următoarele măsuri pentru perioada 12 – 31 martie 2020, potrivit unui comunicat:

  1. Interzicerea accesului publicului în incinta sediului Baroului Dolj, orice probleme urgente urmând a fi semnalate prin modalități alternative de comunicare (telefon, servicii poștale și de curierat, e-mail, fax).
  2. Programul zilnic de lucru al angajaților se va derula între orele 9.00-13.00.
  3. Programul de lucru al copiatoarelor Baroului Dolj situate la sediile instanțelor din Craiova va coincide cu programul arhivelor instanțelor unde acestea funcționează.
  4. Accesul avocaților în sediul baroului va fi limitat la situațiile urgente, urmând ca plata cotelor și contribuțiilor, transmiterea declarațiilor de venit, corespondența S.A.J. să fie realizate prin mijloace electronice (e-mail, fax).
  5. Se recomandă avocaților din Baroul Dolj limitarea pe cât posibil a contactului direct cu clienții și folosirea mijloacelor de comunicare la distanță, inclusiv pentru comunicarea între avocați.
  6. Se recomandă avocaților din Baroul Dolj să respecte planul de măsuri pentru prevenirea și limitarea efectelor epidemiei determinate de infectarea cu COVID-19 instituit de autoritățile de sănătate publică.
  7. Avocații din Baroul Dolj vor comunica eventuale disfuncționalități în relația cu instanțele de judecată, parchetele și unitățile de poliție, în vederea identificării unor soluții instituționale pentru remediere.
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti