Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Chambers Europe 2020: ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS își menține pentru al 14-lea an consecutiv prezența în topul avocaturii de business din România
13.03.2020 | JURIDICE.ro

Departamentele de Litigii și Insolvență au în continuare cele mai bune echipe de avocați la nivel național

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS rămâne cea mai bună firmă de avocatură din România în domeniul litigiilor și al insolvenței în viziunea Chambers Europe 2020, ediția europeană a renumitei publicații juridice internaționale Chambers & Partners.  Clasamentele date recent publicității au evidențiat de asemenea performanța echipelor de avocați din alte arii de practică precum Drept societar / Fuziuni & Achiziții, Dreptul muncii sau Proprietate Intelectuală & TMT.

ZRVP continuă să domine ierarhia departamentelor de Litigii și Insolvență, fiind singura firmă de avocatură de pe piața locală de business situată pe prima bandă (Band 1) atât în categoria dedicată practicilor, cât și în clasamentele individuale. Stan Tîrnoveanu este singurul avocat român situat pe prima bandă în aria de practică Restructuring & Insolvency, apreciere primită începând cu anul 2019 și care reflectă desăvârșirea profesională a celui mai reputat practician în insolvență din țară.

În clasamentele individuale sunt evidențiați avocații Călin-Andrei Zamfirescu (Eminent Practitioner, Litigii), Cosmin Vasile (Band 1, Litigii), Alina Tugearu (Band 4, Litigii), Anca Danilescu (Band 4, Drept societar / Fuziuni & Achiziții) și Cătălin Micu (Band 4, Dreptul muncii).

Chambers & Partners este una dintre cele mai importante publicații juridice de pe piața de avocatură internațională, ce alcătuiește anual un top al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicție. Cercetarea Chambers&Partners a vizat 53 de jurisdicții din Europa, de la Groenlanda, UK și Irlanda până la Rusia, Turcia și Ucraina. Topul Chambers & Partners se bazează pe criterii precum calitatea asistenței juridice în ariile de practică analizate, relația cu clienții, complexitatea proiectelor, modul de gestionare a lor și soluțiile favorabile oferite clienților.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.