Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

INNPA suspendă activitățile cu publicul și decalează datele de începere a activităților de formare din rațiuni de prudență pentru prevenirea răspândirii infecției cu Coronavirus
13.03.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 12 martie 2020, având în vedere măsurile preventive dispuse la nivel național pentru a preîntâmpina evoluții nedorite legate de Coronavirus (COVID-19), inclusiv ultimele măsuri anunțate la data de 11.03.2020 de către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a informat că, din rațiuni de prudență, au fost dispuse următoarele, potrivit unui comunicat:
– Decalarea datelor de începere a activităților de formare, după cum urmează:
i. la anul I – 2.04.2020
ii. la anul II – 9.04.2020.

– Declararea datelor până la care poate fi efectuată plata taxelor de școlarizare, în contul bancar al I.N.P.P.A. (cont IBAN: RO56 RNCB 0082 0441 7248 0001, deschis la B.C.R. București, Sucursala Unirea – CIF : 16137943), după cum urmează:
– pentru anul I – suma de 500 lei – până la data de 31.03.2020
– pentru anul II – suma de 700 lei – până la data de 6.04.2020.
Notă : Dovada privind achitarea taxei se poate comunica prin email la adresa contabilitate@inppa.ro. Nu se depun chitanțe în original.

– Suspendarea activităților cu publicul începând cu data de 12 martie și până la 31 martie 2020; cei interesați pot remite solicitări/adrese către adresa de email: office@inppa.ro sau la fax nr. 021.330.12.97.

– Dezinfectarea în condiții speciale a spațiilor I.N.P.P.A. în care au acces avocații și personalul angajat.

În funcție de evoluția epidemiei de coronavirus, măsurile sus menționate pot fi prelungite sau pot fi dispuse măsuri suplimentare, care vor fi aduse la cunoștință în timp util.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti