Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Brașov. Măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor cauzate de Covid-19
13.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 13 martie 2020, Curtea de Apel Brașov a dat publicității următorul comunicat:

Prin Decizia nr. 74/13.03.2020, preşedintele Curţii de Apel Braşov a dispus ca începând cu data de 16 martie 2020 şi până la data de 4 mai 2020 inclusiv, activitatea directă de lucru cu publicul la nivelul arhivelor, registraturii, grefei, Biroului de informaţii şi relaţii publice şi oricăror alte compartimente care desfăşoară astfel de activităţi să se suspende.

Excepţie vor face numai cererile de consemnare la casa de valori a cauţiunilor dispuse de instanţă, în cauzele care au fost apreciate ca fiind urgente, cu termen de judecată în perioada menţionată mai sus.

În toată această perioadă compartimentele în cauză vor continua să primească şi să rezolve solicitările formulate de justiţiabili şi de reprezentanţii lor prin poştă electronică, fax sau telefonic, precum şi, pentru persoanele pentru care aceste mijloace nu sunt disponibile, prin poştă, în formă scrisă.

Comunicarea către justiţiabili sau reprezentanţii lor a oricăror fotocopii, certificate, etc. se va face în modalităţile prevăzute la alin. 2.

Părțile sau reprezentanţii acestora care doresc să primească actele de procedură în format electronic şi să acceseze dosarul electronic, o vor putea face prin intermediul aplicației TDS – Transmitere Documente Securizat, urmând instrucţiunile de pe portalul Curţii de Apel Braşov.

Faţă de cele mai sus arătate prevederile art. 1 punctele 11 şi 12 din decizia nr. 72/12.03.2020 nu mai sunt aplicabile.

Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO