« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Târgu-Mureș. Măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor cauzate de Covid-19
13.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Vineri, 13 martie 2020, în contextul evoluţiei alarmante a situaţiei generate de răspândirea la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS CoV-2 şi a necesităţii prevenirii, în limita posibilităţilor, a răspândirii infecţiei şi asigurării sănătăţii şi securității în muncă a personalului Curţii de Apel Târgu-Mureş, în aplicarea Hotărârii nr. 191/10.03.2020 şi a Hotărârii nr. 192/12.03.2020 ale Secției pentru Judecători aConsiliului Superior al Magistraturii și în considerarea Hotărârii nr. 7/11.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, prin raportare la declararea, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a epidemiei de coronavirus ca pandemie, în perioada 13 martie – 4 mai 2020, inclusiv, activitatea Curţii de Apel Târgu-Mureş va fi restrânsă, atât în ceea ce priveşte activitatea de judecată şi activitatea de relaţii cu publicul la nivelul compartimentelor auxiliare care desfăşoară astfel de activităţi, cât şi în ceea ce priveşte accesul în instanţă şi condiţiile de acces, prin adoptarea măsurilor considerate necesare atât pentru protecţia judecătorilor, personalului auxiliar de specialitate, personalului conex, funcţionarilor publici şi personalului contractual, cât şi pentru protecţia procurorilor, avocaţilor, părţilor, participanţilor la procesele civile şi penale, Colegiul de conducere al Curţii de Apel Târgu-Mureş a hotărât modificarea şi completarea Hotărârii nr. 13/11.03.2020 prin Hotărârea nr. 15 din 13 martie 2020.

:: Hotărârea nr. 15 din 13 martie 2020

 
Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD