Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

PwC BRS a finalizat vânzarea terenului de 9 hectare din București al firmei Bel Rom Nouă, pentru 18,5 milioane euro
16.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC România, a finalizat vânzarea terenului de 9 hectare din București al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment.

Terenul, situat pe Șoseaua Colentina nr. 461, a fost adjudecat la prețul de 18,500,000 EUR (+ TVA aplicabil) de către societatea SIFI BH Retail SA, în cadrul licitației publice deschise, cu strigare, pe care PwC BRS a organizat-o în data de 25 februarie.

Procesul de valorificare a fost încheiat în data de 12 Martie 2020, prin semnarea de către părți a contractului de vânzare-cumpărare a activului.

Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare și Insolvente din cadrul PwC România: ”În vederea valorificării terenului am prospectat mai mulți potențiali investitori, terenul fiind, prin suprafața generoasă și prin poziționare, pretabil pentru o utilizare variată. După demersuri succesive de testare a pieței și de valorificare, terenul de 9 hectare format din două loturi alipite, a fost valorificat către SIFI BH Retail SA, la o valoare cu mult peste valoare stabilită prin raportul de evaluare, fiind cu siguranță una dintre cele mai importante tranzacții imobiliare ale anului. Ne bucurăm că am avut ocazia să ne utilizăm expertiza în domeniul insolvenței și proceselor de distress M&A pentru a reda circuitului economic un activ important, care va genera cu siguranță valoare adăugată viitoare.”

Societatea Bel Rom a intrat în faliment în octombrie 2016, iar în anul 2017 PwC BRS a preluat mandatul de lichidator judiciar.

Lider al consorțiului care a realizat Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență precum și Legea 85/2006, PwC BRS a coordonat numeroase proiecte semnificative de restructurare, recuperare și turn-around management, cu un portofoliu complex de dosare și spețe în toate industriile – atât pentru societăți in expansiune, cât și în cadrul restrictiv al procedurilor juridice de insolvență și faliment.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 157 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.