« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara desfășoară activități didactice online
02.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În contextul măsurilor de prevenire a riscurilor epidemiologice adoptate la nivel național, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara își derulează activitățile didactice aferente tuturor programelor de studii de licență și masterat în regim online, potrivit unui comunicat semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea, Decan.

Platforma Universității de Vest din Timișoara pe care sunt centralizate informațiile necesare pentru utilizarea diverselor instrumente digitale în procesul de predare și învățare online este disponibilă aici: https://resurse.e-uvt.ro/. Studenții sunt invitați să acceseze aceste resurse folosind adresele instituționale de e-mail care le-au fost alocate în acest scop, să urmărească tutorialele și ghidurile puse la dispoziția lor și să transmită eventualele întrebări sau solicitări de ordin tehnic la adresa de e-mail support.elearning@e-uvt.ro.

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara înțelege să stimuleze folosirea instrumentelor digitale în procesul educațional, pentru ca activitățile sale academice să fie cât mai puțin afectate de situația pe care o traversăm.

 
Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD