Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Tribunalul Dâmbovița. Noi măsuri pentru perioada stării de urgenţă
19.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 19 martie 2020, Tribunalul Dâmbovița a informat că pe toată perioada stării de urgenţă instituită prin Decretul Preşedintelui României nr.195/16.03.2020, se vor lua următoarele măsuri, potrivit unui comunicat:

1. Activitatea de judecată a Tribunalului Dâmboviţa şi a Judecătoriilor arondate acestuia se va limita doar la soluţionarea cauzelor de urgenţă deosebită stabilite în conformitate cu dispoziţiile Capitolului V, art. 41-47 din Decretul nr. 195/16.03.2020, cu Hotărârea nr. 257/17.03.2020 a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, şi cu Hotărârea nr. 8/18.03.2020 a Colegiului de Conducere al Curţii de Apel Ploieşti.

2. Pentru aceeaşi perioadă se suspendă activitatea directă cu publicul, cu excepţia cauzelor de urgenţă deosebită, care vor putea fi consultate de către părţi sau reprezentanţii acestora, în sala de judecată, cu 15 minute înainte de începerea şedinţei de judecată, doar dacă consultarea şi prezenţa părţilor este absolut necesară.

3. Pe aceeaşi perioadă se interzice accesul în sediul instanţelor a publicului, cu excepţia persoanelor menţionate la pct.2.

4. Măsurile luate anterior încetează în măsura în care contravin noilor reglementări.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.