Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Detașare judecători la SNG
19.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 17 martie 2020, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– detaşarea la Şcoala Naţională de Grefieri a lui Victor Văduva, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Constanţa, de la data de 1 mai 2020 până la data de 3 iunie 2022, data încetării mandatului în funcţia de director adjunct responsabil cu formarea profesională continuă, al Şcolii Naţionale de Grefieri.

– detaşarea la Şcoala Naţională de Grefieri a Alinei-Ionela Cotorogea, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, ca urmare a numirii în calitate de personal de instruire propriu în cadrul acestei instituţii, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de  1 iunie 2020.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 10.1. și 10.2.)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.