Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Țuca Zbârcea & Asociații, cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500, ediția 2023


20 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Țuca Zbârcea & Asociații a primit un număr record de nominalizări individuale și prima poziție în clasamentul celor mai bune firme de avocatură din România. Nu mai puțin de trei dintre avocații Parteneri sunt incluși în elita „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.

Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România cu 12 poziții în Band 1 în cele mai spectaculoase domenii ale dreptului: Fuziuni și achiziții/Drept societar și comercial; Drept financiar-bancar; Litigii și arbitraje; Dreptul muncii; Energie și resurse naturale; Dreptul concurenței; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Drept imobiliar; Restructurare și insolvență; Taxe; Telecom, media și tehnologie (TMT).

Potrivit ghidului britanic, „Țuca Zbârcea & Asociații este o firmă de top”, cu „o echipă formidabilă de avocați, capabilă să gestioneze cele mai complexe și delicate cazuri și proiecte”.

De asemenea, expertiza firmei a fost evidențiată și în domeniile Piețe de capital, Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc și Dreptul penal al afacerilor.

Un record pe plan local, ediția din acest an a directorului britanic Legal 500 EMEA include un număr mai mare de avocați sau consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax față de anul precedent, și anume 16 au fost cotați drept „Leading Individuals”; 10 s-au calificat drept „Next Generation Partners”; 8 au fost evidențiați ca „Rising Stars” și nu mai puțin de 29 au fost menționați în cuprinsul editorialului analiștilor Legal 500 sau considerați ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, trei dintre avocații Parteneri din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, și anume Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

Ediția 2023 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată recent, reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii