Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Wolters Kluwer România lansează, în exclusivitate pentru profesioniștii din România, Biblioteca Kluwer Law International


20.03.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Despre Kluwer Law International

Kluwer Law International le oferă practicienilor de drept, juriştilor din corporaţii şi tuturor celor implicaţi în lumea afacerilor de pretutindeni, informații juridice la nivel internaţional în limba engleză, de la autori renumiți.

Profesioniștii dreptului și din mediul de business vor descoperi în Biblioteca Kluwer Law International peste 40 de titluri de real interes, ce acoperă teme variate de drept, din întreaga zonă europeană, exclusiv în platforma de documentare juridică Sintact.ro.

Biblioteca Kluwer Law International (KLI) trece de graniţe şi jurisdicţii, iar informaţiile de aici le permit specialiştilor să navigheze printre aspectele din ce în ce mai globale al dreptului

Toate aceste informații de drept internațional pentru experții din domeniul legal și de afaceri sunt integrate în platforma juridică Sintact.ro, care permite o navigare rapidă și o consultare facilă a informației juridice atât de complexe. Astfel, la nivelul fiecărui articol de lege, specialiștii pot găsi, atât o vastă bibliotecă juridică, cu titluri naționale și, de acum, internaționale, cât și jurisprudența relevantă, diagrame grafice interactive, comentariile specialiștilor și articole din colecțiile complete a numeroase reviste de drept.

Pe lângă importanța de necontestat a titlurilor, cititorul se bucură de ușurința și plăcerea lecturii online: informația vizată între sutele de pagini apare la un click distanță, pasajele relevante se copiază rapid, toate ducând la scurtarea activităților cronofage și, astfel, garantând mai mult timp pentru cele esențiale din viața de zi cu zi a specialistului.Dintre titluri, amintim mai jos:

Arbitration in Romania: A Practitioner’s Guide
Crenguța Leaua, Flavius A. Baias

Brexit: The Legal Implications
Andrea Biondi, Patrick J. Birkinshaw, Maria Kendrick

Concise European Data Protection, E-Commerce and IT Law, Third Edition
Serge Gijrath, Simone van der Hof, Arno R. Lodder, Gerrit-Jan Zwenne

Fundamentals of Transfer Pricing: A Practical Guide
Michael Lang, Giammarco Cottani, Raffaele Petruzzi, Alfred Storck

International Licensing Agreements: IP, Technology Transfer and Competition Law
Michala Meiselles, Hugo Wharton

International Commercial Agreements and Electronic Commerce, Sixth Edition
William Fox

Understanding the CISG Fifth (Worldwide) Edition
Joseph Lookofsky

Pentru mai multe informatii și demo acces gratuit, accesați link-ul următor: https://info.wolterskluwer.ro/kluwer-law-international/

Despre Sintact.ro

Cu peste 13 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 9 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut. Acum, completat cu peste 40 de titluri internaționale, resurse online de neegalat și indispensabile pentru cercetare și fluxul de lucru.Alte module introduse recent în platforma juridică Sintact.ro, care completează volumul vast de conținut juridic:

Biblioteca Universul Juridic, cea mai vastă bibliotecă juridică românească

în format electronic: peste 200 de titluri din autori de renume, organizată în cinci module distincte (legal, business, fiscal, public și general)

Vezi lista cărților urmând link-ul: https://info.wolterskluwer.ro/universul-juridic/

Flux Universul Juridic Premium, instrument de pregătire profesională pentru specialiștii mediului juridic, format din articole, editoriale, opinii juridice și jurisprudență comentată, zilnic actualizate

Vezi lista completă urmând link-ul: https://info.wolterskluwer.ro/flux-universul-juridic-premium/

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. La nivel global, dar şi în România, instrumentele de lucru specializate au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnologiei informaţiei.

Wolters Kluwer este unul dintre liderii în domeniul soluţiilor IT de informare şi decizie, automatizare sau software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea cantităţilor mari de informaţii.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti