Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Programul Baroului Dolj în perioada stării de urgență
24.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 23 martie 2020, Baroul Dolj a dat publicității programului în perioada stării de urgență, potrivit unui comunicat.

Astfel, programul Baroului Dolj conform Hotărârii Consiliului Baroului Dolj din 20 martie 2020 va fi 2 zile pe săptămână, respectiv în zilele de marţi şi joi, între orele 9.00-13.00, pentru soluţionarea problemelor urgente şi prelucrarea corespondenţei comunicate prin mijloacele de transmitere la distanţă.

Desfăşurarea activităţii se va realiza în parte de către angajaţi prin rotaţie la sediu, iar restul angajaţilor asigurând funcţionarea fiecărui departament în program de lucru normal prin munca la domiciliu sau în regim de telemuncă, conform atribuţiilor de serviciu.

Program casierie: marți și joi între orele 9.00-13.00.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.