Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universității din Craiova. Derularea activităților didactice la distanță
19.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 19 martie 2020, Consiliul Facultații de Drept a Universității din Craiova a informat că pe durata stării de urgență, cursurile din toate unitățile și instituțiile de învățământ se suspendă, potrivit unui comunicat.

În această perioadă, pentru susţinerea activităților didactice pot fi utilizate resurse care asigură comunicarea în regim online, respectiv platforma EvStud, platforma de e-learning Moodle, aplicațiile Teams Microsoft și Zoom.

Studenții vor găsi în platforma EvStud https://cis01.ucv.ro/evstud/ cursuri și lucrări practice. În platforma de e-learning Moodle (https://drept.ucv.ro/licenta/cursuri-online.html) vor găsi suporturi de curs și vor fi posibile testări ale cunoștințelor.

Ca și până acum, va exista contact direct, prin e-mail sau aplicații telefonice, între studenţi și cadrele didactice.

Activităţile didactice care nu pot fi derulate prin mijloace de comunicare la distanţă vor putea fi recuperate după un grafic stabilit la nivelul facultăţii, după reluarea activităţii.

Studenții anilor terminali vor beneficia de atenție sporită din partea coordonatorilor lucrărilor de finalizare a studiilor, prin aceleaşi mijloace de comunicare la distanţă.

Cadrele didactice și întreg personalul de suport vor fi alături de studenți pentru depășirea perioadei următoare.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.