Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Grupul de lucru VOICU FILIPESCU dedicat contextului COVID-19: asistență telefonică de urgență
26.03.2020 | JURIDICE.ro

Când legislația se află în schimbare rapidă și, mai ales, când presupune conformarea imediată, a te informa repede și corect, dar și a te adapta la noile cerințe poate fi dificil.

Echipa noastră de profesioniști este în permanență la curent cu legislația specifică emisă în această perioadă de criză, precum și cu poziția autorităților, și vă stă la dispoziție cu materiale informative și răspunsuri concrete în materie legală și fiscală.

Grupul de lucru VOICU & FILIPESCU dedicat problemelor legale și fiscale în contextul COVID-19 adresează răspunsuri la întrebări privitoare la politicile și strategiile adecvate care trebuie adoptate de către companii, în mod gratuit, la linia telefonică dedicată.

Astfel, întrebările pot fi adresate de luni până vineri în intervalul orar 10:30 – 12:30 la numărul de telefon 021.314.02.00 iar specialistul nostru va răspunde în aceeași zi, în cadrul discuției telefonice sau ulterior, în intervalul 14.30-16.30.

Informațiile vă sunt furnizate în mod gratuit, au caracter de infomare generală și nu reprezintă consultanță juridică în analizarea și soluționarea unei probleme juridice specifice. Așteptăm întrebările voastre în număr cât mai mare. Suntem catalizatori de business și vă suntem aproape în această perioadă plină de provocări!


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.