Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

WOLF THEISS lansează o pagină dedicată COVID-19
27.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În contextul evoluției rapide a pandemiei de COVID-19 și a cadrului legislativ în permanentă schimbare, WOLF THEISS anunță lansarea COVID-19: STAYING STEADY ON FLUID GROUND, pagina web care prezintă noutăți legislative din toate cele 13 jurisdicții din Europa Centrală, de Est și Sud-Est în care firma de avocatură este prezentă, inclusiv România. (https://www.wolftheiss.com/covid19/)

Pagina web a fost creată pentru a sprijini toate companiile care se confruntă în prezent cu numeroase întrebări legate de ultimele modificări legislative, care necesită informații actualizate și analize juridice în diverse arii de drept. În timp ce pandemia de COVID-19 înregistrează o evoluție extrem de rapidă, cu schimbări de la o oră la alta, echipa de avocați a WOLF THEISS va publica zilnic pe această pagină alerte legislative, care vor conține cele mai recente informații despre deciziile și modificările impuse în această perioadă de autorități, cu impact direct asupra a numeroase industrii din Europa Centrală, de Est și Sud-Est.

Toate actualizările juridice din România sunt publicate pe această pagină dedicată, în cadrul seriei „COVID-19 Jurnal de bord: Noutăți legislative” (engl. „COVID-19 Logbook: Legal Updates”). Avocații biroului din București al WOLF THEISS monitorizează toate sursele oficiale pentru a pregăti analize relevante și a le oferi astfel tuturor clienților, partenerilor și întregului mediu de afaceri românesc cele mai noi știri privind cadrul legal și măsurile de urgență întreprinse de autoritățile publice.

Mai mult decât atât, pe lângă pagina dedicată, firma de avocatură WOLF THEISS este încântată să ofere platforma sa online de colaborare WT Space (https://space.wolftheiss.com) pentru a ajuta afacerile tuturor clienților pe toată perioada pandemiei curente de COVID-19. Întrucât munca de acasă a devenit noua normă pentru cele mai multe companii, prin intermediul acestei platforme, WOLF THEISS va oferi sprijin în implementarea unei politici pentru lucrul de acasă. Platforma este disponibilă oricând și poate fi accesată de oriunde.

Echipa WOLF THEISS este pe deplin operațională, disponibilă și pregătită să ofere asistență permanentă în problemele curente de drept, precum și să identifice soluții proactive pentru situații specifice apărute în timpul crizei actuale generate de pandemia de COVID-19.

DESPRE WOLF THEISS

Înfiinţată în 1957, WOLF THEISS este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

:: English version


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.