Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Maria Trandabăț s-a stins. UPDATE: Mesaje de condoleanțe. UPDATE: Ceremonia funerară
03.04.2020 | Andrei SĂVESCU

Secţiuni: Comunicare profesională, Mesaje de condoleanțe, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 3 aprilie 2020, la biserica Sf. Ioan Botezătorul – Mărăţei din Piatra Neamţ a avut loc ultimul popas al călătoriei pământeşti a minunatului om, prieten, coleg şi profesionist al Dreptului care a fost Maria Trandabăţ.

După slujba de înmormântare oficiată la orele 11:00, înhumarea întru veşnică odihnă a avut loc la cimitirul Eternitatea – Borzogheanu din acelaşi oraş.

* * *

Maria TrandabățAstăzi, 29 martie 2020, s-a stins Maria Trandabăț.

Procuror la PÎCCJ (DIICOT – Structura centrală), până la începutul anului 2020, a lăsat amintiri frumoase și gânduri bune.

Dumnezeu să o odihnească!

Andrei Săvescu

***

Luni, 30 martie 2020, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Maria Trandabăţ, fost procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

***

Luni, 30 martie 2020, colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție şi-au exprimat profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Maria Trandabăţ, fost procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

* * *

Amin! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească pe draga noastră, Maria, cu Drepţii în curţile Raiului, acolo unde şi-a agonisit averile din viaţă, prin credinţă, prin faptele bune şi prin dragostea faţă de oameni, de Dumnezeu şi de Biserica Sa, prin milostenii şi rugăciuni! Dumnezeu să-i primească sufletul bun şi curat!

Alexa Caterina Nuţă, procuror (DIICOT) recent pensionat

* * *

Maria mi-a fost colegă! Şi aşa îmi va rămâne, chiar dacă, încheind socotelile cu această lume, a plecat puţin până Dincolo, să se odihnească niţel după ce o viaţă întreagă a muncit întru aflarea Adevărului şi a Dreptăţii! Le va găsi mult mai uşor colo, sus, la Dumnezeul în care a crezut din tot sufletul şi-n care şi-a încredinţat dintotdeauna toată fiinţa. Abia ieşise la pensie! Se pare că, în marea ei bunătate, nu a vrut să împovăreze statul cu un pensionar în plus! Şi a plecat la Iisus! Dumnezeu să te odihnească întru liniştea Raiului, dragă Maria, iar Măicuţa Lui, al Cărei nume cu atâta vrednicie l-ai purtat, să te ţină sub sfânt Acoperământul Său! Ne revedem în Înviere, Maria! Drum lin!

George Şpaiuc, procuror inspector

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti