Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Maria Trandabăț s-a stins. UPDATE: Mesaje de condoleanțe. UPDATE: Ceremonia funerară
03.04.2020 | Andrei SĂVESCU

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 3 aprilie 2020, la biserica Sf. Ioan Botezătorul – Mărăţei din Piatra Neamţ a avut loc ultimul popas al călătoriei pământeşti a minunatului om, prieten, coleg şi profesionist al Dreptului care a fost Maria Trandabăţ.

După slujba de înmormântare oficiată la orele 11:00, înhumarea întru veşnică odihnă a avut loc la cimitirul Eternitatea – Borzogheanu din acelaşi oraş.

* * *

Maria TrandabățAstăzi, 29 martie 2020, s-a stins Maria Trandabăț.

Procuror la PÎCCJ (DIICOT – Structura centrală), până la începutul anului 2020, a lăsat amintiri frumoase și gânduri bune.

Dumnezeu să o odihnească!

Andrei Săvescu

***

Luni, 30 martie 2020, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Maria Trandabăţ, fost procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

***

Luni, 30 martie 2020, colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție şi-au exprimat profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Maria Trandabăţ, fost procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

* * *

Amin! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească pe draga noastră, Maria, cu Drepţii în curţile Raiului, acolo unde şi-a agonisit averile din viaţă, prin credinţă, prin faptele bune şi prin dragostea faţă de oameni, de Dumnezeu şi de Biserica Sa, prin milostenii şi rugăciuni! Dumnezeu să-i primească sufletul bun şi curat!

Alexa Caterina Nuţă, procuror (DIICOT) recent pensionat

* * *

Maria mi-a fost colegă! Şi aşa îmi va rămâne, chiar dacă, încheind socotelile cu această lume, a plecat puţin până Dincolo, să se odihnească niţel după ce o viaţă întreagă a muncit întru aflarea Adevărului şi a Dreptăţii! Le va găsi mult mai uşor colo, sus, la Dumnezeul în care a crezut din tot sufletul şi-n care şi-a încredinţat dintotdeauna toată fiinţa. Abia ieşise la pensie! Se pare că, în marea ei bunătate, nu a vrut să împovăreze statul cu un pensionar în plus! Şi a plecat la Iisus! Dumnezeu să te odihnească întru liniştea Raiului, dragă Maria, iar Măicuţa Lui, al Cărei nume cu atâta vrednicie l-ai purtat, să te ţină sub sfânt Acoperământul Său! Ne revedem în Înviere, Maria! Drum lin!

George Şpaiuc, procuror inspector


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.