Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficiu
30.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 27 martie 2020, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, a informat avocatii interesati ca au fost alocate, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara in materie penala aferenta lunii decembrie 2019 si ianuarie 2020, potrivit unui comunicat.

Avocatii indreptatiti la plata onorariilor sunt invitati sa se informeze – telefonic, electronic sau personal la Baroul Bucuresti, incepand cu data de 27 martie 2020, cu privire la onorariile achitate si avocatii indreptatiti, urmand ca expedierea facturii sa se poata face si electronic sau informatic in vederea virarii banilor in contul deschis pe cabinet de avocat / persoana fizica autorizata. De asemenea, pentru avocatii care doresc sa ridice sumele in numerar, se poate face telefonic sau pe e-mail  programare in vederea efectuarii platii la casierie.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.