« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Regulamentul de examen și organizarea examenului de primire în profesia de avocat / sesiunea septembrie 2020
30.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 30 martie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea Consiliul UNBR nr. 57/27.03.2020 privind Regulamentul de examen și organizarea examenului de primire în profesie, sesiunea septembrie 2020.

S-a hotărât:

Art. 1. Se aprobă REGULAMENTUL – CADRU privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice,prevăzut în Anexa la prezenta Hotărâre.

Art. 2. În cazul în care Consiliul UNBR nu se poate întruni, datorită măsurilor luate de autorități pentru aplicarea stării de urgență, instituită prin de Decretul Președintelui României nr. 195 din 16 martie 2020, atribuțiile Consiliului UNBR privind organizarea examenului de primire în profesie referitor la calendarul desfășurării, tematica, metodologia și taxa de examen se deleagă către Comisia Permanentă a UNBR.

Art. 3. (1) Prezenta Hotărâre se publică pe pagina de web a U.N.B.R. (www.unbr.ro) şi va fi comunicată barourilor și I.N.P.P.A. Central – București.
(2) I.N.P.P.A. Central – București şi barourile vor asigura publicarea prezentei hotărâri pe paginile de web ale acestora.

:: Regulamentul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.