Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficiu
31.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 31 martie 2020, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, a informat avocații interesați că au fost alocate de către:
– Tribunalul București, fondurile necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instanţelor judecătoreşti, precum și onorariile curatorilor speciali pentru luna februarie 2020.
– Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organelor de urmarire penală pentru luna octombrie 2019.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic sau personal la Baroul Bucureşti, începând cu data de 31 martie 2020, cu privire la sumele ce urmeaza a fi încasate, urmand ca expedierea facturii să se poată face și electronic în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat / persoana fizică autorizată. De asemenea, pentru avocații care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.