Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR. Ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente / 2 aprilie 2020
01.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 31 martie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România de joi, 2 aprilie 2020, începând cu orele 14.00, în sistem videoconferință, potrivit unui comunicat semnat de prof. univ. dr. av. Traian-Cornel Briciu, Președinte.

Ordinea de zi:
1. Analiza actelor normative cu impact asupra exercitării profesiei de avocat adoptate de la data declarării stării de urgență; adoptarea unor practici uniforme la nivelul profesiei de avocat.
2. Diverse.

La ședință sunt invitați Președintele CAA și Președintele Filialei CAA București.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.