Secţiuni » Arii de practică » Business
Business
Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawCybersecurityDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi

Promovări în cadrul NNDKP: 25 de avocați și consultanți fac un pas înainte în carieră în cadrul celei mai recente runde de promovări


9 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) are plăcerea să anunțe seria de promovări pentru anul 2023 în cadrul echipei sale.

  • 1 avocat face un pas înainte pe poziția de Asociat Manager Senior
  • 7 avocați sunt promovați pe poziția de Asociat Manager
  • 4 avocați devin Avocați Seniori
  • 1 consultant fiscal este promovat pe poziția de Tax Manager
  • 12 avocați urcă pe scara ierarhică
  • 10 arii de practică (consultanță și litigii) au fost consolidate prin noua serie de promovări
  • un total de 25 de avocați și consultanți fac un pas înainte în cadrul echipei NNDKP și avansează pe un nivel ierarhic superior

Începând cu acest an, în structura ierarhică a firmei este inclusă poziția de ”Avocat Manager Senior” iar Ioana Grigoriu (Drept imobiliar și Construcții) este primul avocat din cadrul NNDKP promovat pe această treaptă ierarhică.

Ioana Cioclei (Soluționarea Disputelor), Emanuel Flechea (Corporate/M&A, Energie și Resurse Naturale), Alexandru Lăcureanu (Soluționarea Disputelor), Alexandra Măruțoiu (Soluționarea Disputelor), Răzvan Savin (Soluționarea Disputelor), Ionuț Stancu (Dreptul Muncii) și George Trandafir (Corporate/M&A) sunt promovați pe poziția de Asociat Manager.

Flavia Dănciulescu (Lungu) (Dreptul Muncii), Roxana Iordache (Drept Imobiliar și Construcții), Adina Moldovan (Soluționarea Disputelor) și Daniel Stăncescu (Dreptul Muncii) se alătură echipei de avocați seniori.

În plus, Ioana Pînzaru (Consultanță Fiscală) a fost promovată pe poziția de Tax Manager.

Noile promovări, anunțate în urma unui proces de evaluare internă, reflectă activitatea și rezultatele remarcabile obținute de colegii noștri.

„Ne face o deosebită plăcere să anunțăm promovarea unor colegi atât de talentați. Toți sunt adevărați profesioniști, cu o bogată experiență în domeniile în care s-au specializat și cu un portofoliu valoros de proiecte în care au acordat consultanță strategică pentru clienții noștri. Îi felicit pentru această realizare și le doresc mult succes în continuare. Aceste promovări reflectă angajamentul nostru constant față de recunoașterea și susținerea dezvoltării profesionale a talentelor firmei, pe toate palierele”, a precizat Ion Nestor, Co-Managing Partner, NNDKP.

NNDKP înseamnă o echipă integrată de avocați și consultanți fiscali formată din 31 de parteneri, peste 90 de avocați și consultanți fiscali și 60 de angajați în departamentele administrative, în București și în birourile regionale ale firmei din Timișoara și Cluj-Napoca. 

***

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii