Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ZRVP anulează ediția din acest an a Premiilor de Excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”
02.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, societatea civilă de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) a decis anularea ediției din acest an a concursului de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu. Competiția va fi reluată anul viitor.

Concursul, care a debutat la începutul lunii martie, era programat să aibă loc în mai multe etape ce implicau o organizare complexă și participarea numeroasă a studenților în cadrul sesiunilor de evaluare a lucrărilor supuse examinării. Decizia de anulare vine ca o consecință firească asumată după măsurile cu caracter preventiv dispuse de autoritățile din România.

Inițiativa societății de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS, susținută de Facultatea de Drept, Universitatea București, reprezintă un omagiu pentru personalitatea, opera și întreaga activitate academică a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu și dorește să promoveze interesul studenților pentru domeniul dreptului procesual civil.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.