Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

ZRVP anulează ediția din acest an a Premiilor de Excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”
02.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, societatea civilă de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) a decis anularea ediției din acest an a concursului de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu. Competiția va fi reluată anul viitor.

Concursul, care a debutat la începutul lunii martie, era programat să aibă loc în mai multe etape ce implicau o organizare complexă și participarea numeroasă a studenților în cadrul sesiunilor de evaluare a lucrărilor supuse examinării. Decizia de anulare vine ca o consecință firească asumată după măsurile cu caracter preventiv dispuse de autoritățile din România.

Inițiativa societății de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS, susținută de Facultatea de Drept, Universitatea București, reprezintă un omagiu pentru personalitatea, opera și întreaga activitate academică a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu și dorește să promoveze interesul studenților pentru domeniul dreptului procesual civil.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO