« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

UNNPR. O parte din birourile notarilor publici și-au suspendat temporar activitatea din cauze obiective
02.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 1 aprilie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității următorul comunicat:

„În contextul actual, marcat de instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României și de creșterea numărului de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus), o parte din birourile notarilor publici și- au suspendat temporar activitatea din cauze obiective.

În situația în care trebuie să vă adresați unui birou notarial, în scopul îndeplinirii unor acte sau proceduri notariale cu caracter de urgență, în vederea obținerii de informații utile, vă rugăm să consultați paginile de internet ale Camerelor Notarilor Publici, care dețin și actualizează permanent situația birourilor notariale aflate în circumscripția lor teritorială, care și-au suspendat temporar activitatea.

Lista paginilor de internet ale Camerelor și datele de contact ale acestora pot fi consultate aici:

 
Secţiuni: Covid 19 Legal React, Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD