« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Baroul București. Selecție avocați interesați să reprezinte baroul în formularea de plângeri penale împotriva persoanelor care exercită fără drept profesia de avocat. UPDATE: Continuarea procedurii de selecție. UPDATE: Rezultatele selecției
29.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Vineri, 29 mai 2020, Baroul Bucuresti a dat publicitatii rezultatele selectiei de servicii avocatiale.

:: Rezultatele sunt disponibile aici.

***

Luni, 18 mai 2020, Consiliul Baroului Bucuresti a informat ca procedura de selectie de servicii avocatiale pentru formularea de demersuri judiciare impotriva persoanelor fizice sau juridice care exercita fara drept profesia de avocat continua, potrivit unui comunicat.

Consiliul informeaza ca au fost selectati un numar de avocati pentru formularea de plangeri penale, asistenta si reprezentare in cursul urmaririi penale, asistenta si reprezentare in fata instantelor penale, in legatura cu scopul aratat anterior.

In acelasi scop, Consiliul Baroului Bucuresti invita avocatii interesati sa depuna scrisoare de intentie insotita de o prezentare a activitatii profesionale, in vederea initierii demersurilor civile impotriva persoanelor fizice sau juridice care incalca dispozitiile Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Scrisorile de intentie pot fi transmise pe email la adresa elena.pitu@baroul-bucuresti.ro, pana la data de 1 iunie 2020.

***

Miercuri, 1 aprilie 2020, Consiliul Baroului Bucuresti a hotarat organizarea unei selectii in vederea colaborarii, pe baza incheierii de contracte de asistenta juridica, cu avocati membri ai Baroului Bucuresti, interesati sa reprezinte baroul in formularea de plangeri penale impotriva persoanelor care exercita fara drept profesia de avocat, potrivit unui comunicat.

Avocatii interesati pot transmite scrisoarea de intentie la adresa de email elena.pitu@baroul-bucuresti.ro, pana la data de 20 aprilie 2020.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.