Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Edițiile a 25-a a Cupei Magistraților la Fotbal și a 3-a a Turneului Magistraților la Șah – 21-22 aprilie 2023, București. Fotodocumentar inedit


24 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asociația Sportivă a Procurorilor din România (ASPR) a organizat cea de-a 25-a ediţie, 2023, a Cupei Magistraților la Fotbal, în zilele de vineri și sâmbătă, 21 și 22 aprilie a.c., în Campusul „Agronomie-Herăstrău” al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

Cupa Magistraților este o competiție de Minifotbal (6+1 / partide de 15 + 15 min.) organizată de ASPR (înființată în anul 2009 la inițiativa procurorilor Marian Trușcă și Marius Voineag).

Ediția de față a marcat un nou record de participare în istoria acestei competiții, luând parte la ea 28 de echipe, formate în principal din magistrați provenind din raza tuturor curților de apel și din personal auxiliar din justiție.
Printre participanţi s-au numărat şi magistraţi din cadrul structurilor specializate DIICOT şi DNA, ale justiţiei militare, dar şi din cadrul Procuraturii Republicii Moldova, nelipsită de la această competiție în ultimii 4 ani.

Pe parcursul celor două zile ale întrecerii s-au disputat 84 de partide de fotbal, de un nivel tehnic deosebit.

Echipa Curții de Apel (CA) Timișoara a reușit să-și păstreze titlul obținut la ediția precedentă a Cupa Magistraților la Fotbal, după o nouă finală dramatică disputată cu CA Bacău (scor 3-3 la finalul timpului regulamentar, scor final 6-5 după executarea loviturilor de departajare).
Pe locul 3 s-a clasat echipa Procuraturii Republicii Moldova, iar pe locul 4 s-a situat echipa ASPR 1 București.

Pentru această ediție a Cupei a fost creată echipa ASPR 4ever, cuprinzând veterani ai competiției din toate echipele participante, fiind constituită și condusă de căpitanul acesteia, proc. Marian Trușcă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) București, și compusă, în ordinea din prima foto alăturată imediat mai sus, din: jos, de la stânga la dreapta: Mircea Mugurel Șelea (judecător ÎCCJ), Mihai Prună (procuror DNA Central), Silviu Bogdan Georgescu (magistrat asistent ÎCCJ), Jean Uncheșelu (procuror EPPO), Bogdan Silviu Staicu (procuror membru ales CSM), Sorin Mihai Colceriu (procuror DIICOT Harghita);
sus, de la stânga la dreapta: Răzvan Ghiță (grefier Tribunalul Dolj), Aurelian Mirel Toader (procuror DNA Cluj), Marius Bîlu (specialist IT PT București), Robert Kelemen (procuror pensionat), Zoltan Eugen Toșu (procuror PT Vâlcea), Eduard Daniel Borjog și Marian Trușcă (ambii, procurori PT București); din echipă mai face parte și Marius Mirel Costin (judecător Tribunalul Ialomița).

Înaintea finalei competiției s-a desfășurat un meci demonstrativ amical, absolut inedit, între echipa ASPR 4ever, a veteranilor Cupei Magistraților, și echipa Old Stars România, a veteranilor Naționalei României – formată din nume legendare ca Bogdan Stelea, Răzvan Raț, Miodrag Belodedici, Marius Niculae, Jean Vlădoiu, Ionel Dănciulescu, Narcis Răducan, Bănel Nicoliță, Andrei Ionescu –, rezultatul final al partidei fiind 4-7 – meciul putând fi vizionat aici (VIDEO).

Portarul Stelea a fost invincibil, echipa magistraților marcând doar după ieșirea acestuia din terenul de joc, în min. 27, în urma unei ușoare accidentări.
A fost un joc spectaculos, urmărit din tribună de toți participanții la competiție.

Așa cum se știe, începând cu ediția a 23-a a Cupei Magistraților, la inițiativa domnului judecător Emilian Grig Lupulescu din cadrul Judecătoriei Sectorului (JS) 3 București, simultan cu competiția de Fotbal este organizată și o competiție de Șah, la care anul acesta au participat 16 concurenți – magistrați, grefieri și specialiști din cadrul parchetelor.

Clasamentul ediției a 3-a, 2023, a Turneului Magistraților la Șah, desfășurată în spațiul generos al cantinei campusului susmenționat, a fost:
Locul 1 – Mădălin Andronescu (ofițer de poliție Serviciul Tehnic DNA);
Locul 2 – Emanoil Robert Condurat (judecător CA Craiova);
Locul 3 – Emilian Lupulescu (judecător JS3 București).

* Mulțumim domnilor proc. Marian Trușcă și jud. Emilian Lupulescu pentru sprijinul acordat în realizarea acestui material.
Credite foto: jud. Marius Mirel Costin – foto 1-8 – și gref. Elena Damian (JS3, participantă la competiția de Șah) – foto 9-12.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii