« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept – Universitatea din București. Succes răsunător la etapa scrisă a concursului Willem Vis ediția Hong Kong
06.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Duminică, 5 aprilie 2020, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a informat că echipa Facultății de Drept a  a obținut două mențiuni (locul IV) în cadrul fazei scrise a ediției a 17-a Hong Kong a concursului Willem C. Vis, cel mai mare și cel mai prestigios concurs studențesc de drept privat din lume. Concursul s-a desfășurat online în perioada 23-29 martie 2020. În cei 7 ani de când Universitatea din București participă la concursul Willem Vis ediția Hong Kong, echipa a reușit să ajungă de 3 ori până în faza semifinalelor și a revenit cu numeroase alte premii pentru pledanți individuali și pentru memoriile scrise, potrivit unui comunicat.

În cadrul fazei scrise a ediției Hong Kong a concursului, echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut mențiune (locul IV ex aequo din peste 130 de universități) la categoria „David Hunter” pentru cel mai bun memoriu al reclamantului. Locul I la această categorie a fost obținut de Universitatea Heidelberg (Germania), locul II de Universitatea Göttingen (Germania), iar locul III de Universitatea Hanovra (Germania).

De asemenea, echipa a obținut mențiune (locul IV ex aequo din peste 130 de universități) la categoria „Fali Nariman” pentru cel mai bun memoriu al pârâtului. Locul I la această categorie a fost obținut de City University of Hong Kong (Hong Kong), locul II de Universitatea Freiburg (Germania), iar locul III de National Law University, Jodhpur (India).

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.