Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Laurențiu Pachiu și echipa Pachiu și Asociații se alătură D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România


08.04.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Laurențiu Pachiu împreună cu întreaga echipa de avocați de la Pachiu și Asociații se alătură D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România. Laurențiu Pachiu va ocupa poziția de Partener.

Sorin David, Partener coordonator D&B David și Baias: ”Sunt onorat să anunț cooptarea echipei de avocați de la Pachiu și Asociații și integrarea acesteia în echipa de specialiști ai D&B David și Baias. Laurențiu Pachiu este  un profesionist de excepție și decizia de a se alătura echipei noastre ne bucură foarte tare. Expertiza lui Laurențiu și a echipei sale este în mare măsură complementară expertizei D&B.  Sunt convins că împreună vom consolida și dezvolta ariile de practică existente ale D&B David și Baias și, totodată, noi arii de practică.”

Daniel Anghel, Partener și Lider al departamentului de Consultanță fiscală și juridică: ”Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC România și D&B David și Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanță juridică și de consolidare a practicilor în care Pachiu și Asociații si D&B excelează. Le urez bun venit și sunt sigur că echipele noastre vor colabora cu succes pentru îndeplinirea acestor obiective.”

Cu experiență de peste 22 de ani în avocatura de business, mediul academic și diplomație, Laurențiu Pachiu și-a început cariera în mediul universitar și diplomatic, apoi a lucrat în cadrul unei firme de avocatură de top din SUA, cu sediul în București. În 1998 și-a deschis propria casă de avocatură unde a coordonat ariile de practică Energie, Finanțe și Litigii.

Laurențiu Pachiu: ”Mă bucur să mă alătur D&B David și Baias, o echipă de profesioniști recunoscută în piața avocaturii și să contribui la reputația și succesul firmei și al clienților săi. Alăturarea celor două echipe va consolida poziția D&B David și Baias pe piața avocaturii și va oferi o gamă extinsă și diversificată de servicii juridice de cea mai bună calitate clienților celor două echipe.”

El a absolvit cursurile de pregătire din cadrul Deutsche Genossenschaftsbank în domeniul bancar fiind și absolvent al Academiei Diplomatice a Ministerului Federal German al Afacerilor Externe si al Facultății de Drept, Universitatea București. De asemenea, deține un master în cadrul Universității Derby din Anglia, obținând titlul de LLM în Transnational Oil, Gas and Energy Law.

Odată cu venirea lui Laurențiu Pachiu și a echipei Pachiu și Asociații în cadrul firmei, activitatea D&B David și Baias va fi coordonată de opt parteneri, având o echipă de peste 50 de avocați.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură afiliată PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Mai multe informații pe www.david-baias.ro.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro