Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

CCR. Preschimbarea termenelor de judecată din lunile aprilie și mai 2020
10.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: CCR, Content, Covid 19 Legal React
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 9 aprilie 2020, Curtea Constituţională a informat că în perioada stării de urgenţă, soluţionează numai cauzele care privesc măsurile adoptate în considerarea stării de urgenţă decretate, potrivit unui comunicat.

În completarea hotărârilor anterioare cu privire la modul de desfășurare a activității Curții Constituționale, Plenul Curții Constituționale a hotărât ca, în dosarele având ca termen de judecată datele de 28 aprilie, 29 aprilie, 30 aprilie, 7 mai și 14 mai 2020, să se preschimbe termenul de judecată stabilit după cum urmează:

În această perioadă se va acorda prioritate redactării cu celeritate a deciziilor pronunțate, precum și întocmirii rapoartelor în cauzele înregistrate pe rolul Curții Constituționale, urmând ca după încetarea stării de urgență să fie mărit în mod corespunzător numărul ședințelor de judecată pentru a asigura soluționarea tuturor cauzelor care nu au putut primi termen de judecată în perioada stării de urgență.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti