« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

INR. Curs de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar. UPDATE: A doua sesiune de pregătire
03.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 3 august 2020, Institutul Notarial Român a informat că va organiza al doilea curs de pregătire pentru susținerea concursului de dobândire a calității de notar stagiar prin susținerea cursurilor de pregătire în variantă on-line.

Cursul va avea loc în perioada 25 august – 20 octombrie 2020.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

***

Luni, 13 aprilie 2020, Institutul Notarial Român a informat că implementează un concept nou de pregătire pentru susținerea concursului de dobândire a calității de notar stagiar prin susținerea cursurilor de pregătire în variantă on-line, potrivit unui comunicat.

Cursul de pregătire organizat de INR asigură parcurgerea în integralitate a tematicii de concurs. Se va un accent deosebit pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Vor fi dobândite noțiuni de teorie și modalități de structurare a cunoștințelor și se vor rezolva grile.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: ANUNTURI, Notari, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD