« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

INR. Curs de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar. UPDATE: A doua sesiune de pregătire
03.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 august 2020, Institutul Notarial Român a informat că va organiza al doilea curs de pregătire pentru susținerea concursului de dobândire a calității de notar stagiar prin susținerea cursurilor de pregătire în variantă on-line.

Cursul va avea loc în perioada 25 august – 20 octombrie 2020.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

***

Luni, 13 aprilie 2020, Institutul Notarial Român a informat că implementează un concept nou de pregătire pentru susținerea concursului de dobândire a calității de notar stagiar prin susținerea cursurilor de pregătire în variantă on-line, potrivit unui comunicat.

Cursul de pregătire organizat de INR asigură parcurgerea în integralitate a tematicii de concurs. Se va un accent deosebit pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Vor fi dobândite noțiuni de teorie și modalități de structurare a cunoștințelor și se vor rezolva grile.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD