Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Promovări în cadrul ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS. Șapte avocați fac un pas înainte în carieră
15.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) anunță noi promovări pe diferite trepte de senioritate în urma procesului de evaluare aferent anului 2020, ce a luat în considerare contribuția profesională la succesul firmei, gradul de implicare în proiecte și feedback-ul pozitiv din partea clienților. Din cele șapte promovări, trei au vizat poziții de middle-management. Astfel, începând cu data de 1 aprilie 2020, avocații Andreea Macașoi, Doru Cosmin Ursu și Bogdan Radu au avansat la poziția de Managing Associates (avocați colaboratori coordonatori), ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte în ariile lor de expertiză și responsabilități administrative extinse. Alți patru avocați – Lidia Trandafir, Sabina Donescu, Ionuț Chisăr și Bogdan Cheran au făcut un pas înainte în carieră și au devenit Senior Associates.

Echipa de avocați colaboratori coordonatori numără în prezent 11 avocați, printre care Marina-Crenguța Florea și Ionuț Niță, care s-au alăturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odată cu integrarea DBO în ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptată în echipa de Litigii a firmei în calitate de Managing Associate.

Cosmin Vasile, Managing Partner: “La începutul lunii martie am finalizat procedurile de evaluare anuală a avocaților și am fost foarte mulțumiți să constatăm că rezultatele și performanțele unui număr mare de colegi impun promovarea acestora pe treapta următoare de senioritate. Promovarea a devenit efectivă în mijlocul stării de urgență și are un efect terapeutic pentru noi: este confirmarea faptului că școala noastră de avocați funcționează la nivelul consacrat și amintește ceea ce nu trebuie uitat niciodată, mai ales în momente ca cel de față – viața merge înainte!

Despre avocații promovați:

Andreea Macașoi

Andreea Macașoi are o experiență profesională de peste 10 ani în litigii civile și comerciale, aria sa de practică fiind orientată, cu precădere, spre domenii precum dreptul financiar-bancar, restructurare, insolvență și executări silite. Andreea oferă servicii de asistență juridică unor jucători importanţi pe piaţa naţională şi internaţională, cum sunt instituțiile financiar-bancare sau societățile de leasing, în procedurile de insolvență împotriva unora dintre cele mai mari companii din industria energiei regenerabile, industria construcțiilor, industria avicolă, industria de reciclare a deșeurilor sau industria auto.

Doru Cosmin Ursu

Doru Cosmin Ursu s-a alăturat echipei ZRVP în anul 2016, având o bogată experiență în gestionarea cu succes a proiectelor privind infracțiuni de serviciu sau în legătura cu serviciul, infracțiuni economico- financiare, infracțiuni în domeniul pieței de capital, privatizări și achiziții publice, spălare de bani, trafic de droguri, infracțiuni contra vieții, solicitări privind punerea în executare a unor mandate europene de arestare și cereri de extrădare. Este membru al Asociației Criminaliștilor din România și al European Criminal Bar Association.

Bogdan Radu

Bogdan Radu are o experiență de zece ani în domeniul insolvenței, al dreptului comercial și al dreptului bancar. Practica sa curentă se concentrează pe proiecte legate de recuperarea de creanţe, executari silite și procedura insolvenței. Bogdan reprezintă în principal instituții financiare în legătură cu recuperarea creditelor neperformante în cadrul procedurilor de insolvență, în diferite dispute privind executarea contractelor de credit sau de garanție, precum și în litigiile imobiliare.

Marina-Crenguța Florea

Experiența profesională a Marinei-Crenguța Florea se concentrează pe tranzacții în materie imobiliară, aceasta oferind consultanță juridică generală în cadrul unor proiecte privind dezvoltarea urbană, construcțiile (inclusiv contracte FIDIC), operațiunile de leasing și închiriere. Acordă consultanță cu privire la diverse operațiuni de guvernanță corporativă și aspecte juridice în materie comercială, precum și pe diverse probleme de reglementare și specifice dreptului muncii. Expertiza ei se concentrează, de asemenea, pe aspecte legate de operațiuni de tip due diligence, precum și pe elaborarea, redactarea și negocierea diverselor tranzacții între profesioniști.

Adina Jivan

Adina Jivan își concentrează practica pe litigii civile complexe, dispute în materia contenciosului administrativ si dreptului asigurărilor. Adina a reprezentat cu succes clienți în litigii din domeniul contenciosului administrativ în acțiuni împotriva unor decizii emise de Consiliului Concurenței din România, de autoritățile fiscale, de Autoritatea pentru protecția consumatorilor precum și în litigiile privind achiziții publice. Adina are, de asemenea, o experință bogată și în litigiile din domeniul asigurărilor, cu un accent special pe cazuri de malpraxis și daune morale.

Ionuț Niță

Ionuț Niță este recunoscut pentru experienţa sa ca avocat litigant, fiind specializat in drept comercial și civil, drept administrativ-contencios și achiziții publice. A acumulat experiență semnificativă în cazurile de insolvență, faliment și restructurare, reprezentând atât creditori cât și debitori în diferite etape ale procedurilor. Ionuț oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în proceduri prelitigioase, precum și în fața instanțelor ordinare de judecată și curților de arbitraj.

Lidia Trandafir

Principalele arii de practică ale Lidiei Trandafir sunt dreptul comercial, dreptul muncii, fuziuni și achiziții. Lidia are o vastă experiență în drept imobiliar, reglementare precum și în sectorul energiei regenerabile. Lidia reprezintă societăți locale si multinaționale din domenii precum fabricarea de materiale de construcție, dezvoltare imobiliară, retail mobilier și decorațiuni interioare, oferind consultanță pe diverse aspecte corporative, de dreptul muncii, reglementare și comerciale.

Sabina Donescu

Sabina Donescu este specializată în soluționarea litigiilor și în arbitraj. Asistă clienți în litigii civile, precum și în litigii referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, dreptul muncii, dreptul asigurărilor, dreptul administrativ, achizițiile publice și malpraxisul medical. De asemenea, Sabina se implică în cauze arbitrale în fața ICC Paris privind contractele FIDIC, precum și în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (București). De asemenea, asistă părțile în procedurile post-arbitraj pentru anularea hotărârilor arbitrale în fața instanțelor române.

Ionuț Chisăr

Ionuț Chisăr este specializat în domeniul dreptului penal, oferind asistență juridică și reprezentare atât în faza de urmărire penală, cât și în faza camerei preliminare și în faza de judecată. Se implică cu precădere în cauze având ca obiect cercetarea și/sau judecarea unei game variate de fapte, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri, infracțiuni în legătură cu exercitarea defectuoasă a profesiei, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, spălare de bani, corupție, infracțiuni în domeniul energiei, privind siguranța pe drumurile publice, infracțiuni ce implică acte de violență precum omorul și uciderea din culpă și infracțiuni privind sau în legătură cu mediul de afaceri (delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu, fraudarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, evaziune fiscală și infracțiuni privind drepturi de autor sau de proprietate intelectuală).

Bogdan Cheran

Bogdan Cheran face parte din echipa de litigii și oferă asistență juridică și reprezentare în materia dreptului civil, dreptului muncii și executării silite. Reprezintă instituții bancare, companii de construcții, telecomunicații și securitate în litigii care implică diverse probleme civile și de muncă.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti