Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

INPPA. Unele precizări ref. desfășurarea activității de formare inițială pe durata menținerii stării de urgență
15.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 14 aprilie 2020, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității Decizia nr. 18 din 14 aprilie 2020 a Directorului INPPA.

Decizia cuprinde următoarele precizări:

Pe durata menținerii stării de urgență la nivel național și a desfășurării activității de formare inițială exclusiv în sistem online, organizarea de testări scrise prin aplicațiile informatice dedicate nu reprezintă o obligație, ci o opțiune a formatorilor, pentru situația în care evaluarea (notarea) realizată în baza interacțiunii verbale cu cursanții în cursul desfășurării atelierelor online se dovedește a fi insuficientă. În consecință, mențiunile din fișele de discipline din caseta dedicată modurilor de evaluare a cursanților – rubrica „Rezultatele obținute la testarea scrisă” – vor fi considerate a fi subsidiare față de mențiunile cuprinse la rubricile „Răspunsurile la aplicațiile practice în cadrul atelierelor” și, respectiv, „Evaluarea continuă a cunoștințelor în cadrul atelierelor”.

Programa analitică de la diferitele discipline cuprinse în planul de formare, publicată pe pagina web a INPPA la secțiunile „Programa analitică Anul I” și, respectiv, „Programa analitică Anul II” din cadrul secțiunii „Activitățile de formare” – subsecțiunea „Formare inițială”, precum și cea cuprinsă în fișele de discipline la rubrica „Programa analitică (tematica)” reprezintă tematica în baza căreia se desfășoară atelierele în decursul activității de formare inițială la anul I și, respectiv, anul II de formare. În consecință, aceasta nu reprezintă tematica pentru examenul de absolvire a INPPA, care se va publica în conformitate cu reglementările relevante.

Operațiunea de înmatriculare în aplicația „Registrul matricol” a cursanților INPPA, prevăzută la art. 38 și art. 42 din Regulamentul de organizare și funcționare a INPPA, se realizează cu privire la cursanții anului I de formare inițială, care încep activitatea de formare la data de 30.04.2020.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti