Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

INPPA. Unele precizări ref. desfășurarea activității de formare inițială pe durata menținerii stării de urgență
15.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 14 aprilie 2020, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității Decizia nr. 18 din 14 aprilie 2020 a Directorului INPPA.

Decizia cuprinde următoarele precizări:

Pe durata menținerii stării de urgență la nivel național și a desfășurării activității de formare inițială exclusiv în sistem online, organizarea de testări scrise prin aplicațiile informatice dedicate nu reprezintă o obligație, ci o opțiune a formatorilor, pentru situația în care evaluarea (notarea) realizată în baza interacțiunii verbale cu cursanții în cursul desfășurării atelierelor online se dovedește a fi insuficientă. În consecință, mențiunile din fișele de discipline din caseta dedicată modurilor de evaluare a cursanților – rubrica „Rezultatele obținute la testarea scrisă” – vor fi considerate a fi subsidiare față de mențiunile cuprinse la rubricile „Răspunsurile la aplicațiile practice în cadrul atelierelor” și, respectiv, „Evaluarea continuă a cunoștințelor în cadrul atelierelor”.

Programa analitică de la diferitele discipline cuprinse în planul de formare, publicată pe pagina web a INPPA la secțiunile „Programa analitică Anul I” și, respectiv, „Programa analitică Anul II” din cadrul secțiunii „Activitățile de formare” – subsecțiunea „Formare inițială”, precum și cea cuprinsă în fișele de discipline la rubrica „Programa analitică (tematica)” reprezintă tematica în baza căreia se desfășoară atelierele în decursul activității de formare inițială la anul I și, respectiv, anul II de formare. În consecință, aceasta nu reprezintă tematica pentru examenul de absolvire a INPPA, care se va publica în conformitate cu reglementările relevante.

Operațiunea de înmatriculare în aplicația „Registrul matricol” a cursanților INPPA, prevăzută la art. 38 și art. 42 din Regulamentul de organizare și funcționare a INPPA, se realizează cu privire la cursanții anului I de formare inițială, care încep activitatea de formare la data de 30.04.2020.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.