« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Ediția 2020 a Legal 500 EMEA plasează ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII pe locul întâi în 13 arii de practică
15.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Publicația britanică Legal 500 a făcut publice clasamentele celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), incluzând peste 2.700 de firme din 88 de țări.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost cotată pe prima poziție în 13 arii ale dreptului, conform clasamentelor Legal 500, și anume: Drept Financiar-Bancar, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Drept imobiliar, Dreptul muncii, Dreptul concurenței, Telecomunicații/Media, Tehnologie (TMT), Proprietate Intelectuală, Restructurare/Insolvență, Fiscalitate și, nu în ultimul rând, Gambling/Industria Jocurilor de Noroc.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost astfel reconfirmată în vârful plutonului firmelor de avocatură din România, deținând totodată un număr semnificativ de nominalizări individuale în toate ariile supuse analizei specialiștilor Legal 500. În total, 14 Parteneri ai firmei au fost recunoscuți pentru performanțele profesionale remarcabile din ultimele 12 luni, dintre care 11 Parteneri au fost desemnați „Leading Individuals” iar alți trei – „Next Generation Partners”. De asemenea, patru dintre avocații Managing Associates ai firmei au fost apreciați ca fiind „Rising Stars” în domeniile Dreptul muncii, Drept imobiliar, Energie/Resurse Naturale, Proprietate Intelectuală.

Clasamentele Legal 500 au fost publicate la scurt timp după ce un alt director de prestigiu, Chambers Europe, a cotat ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în elita avocaturii din România și a   nominalizat-o la premiile Chambers Europe Awards 2020.

Aceste recunoașteri internaționale vin în completarea distincției obținute recent pe plan local, din partea publicației Business Review, și anume premiul „Firma de Avocatură a Anului din România”, decernat în cadrul galei BR Awards 2020.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. Seria Legal 500 EMEA a debutat în 1991, analiștii publicației realizând o evaluare atentă și cuprinzătoare a pieţei de avocatură internaţionale, pentru a evidenția performanţele individuale și ale firmelor de avocatură, în urma unui sondaj cu peste 300.000 consilieri juridici şi avocaţi la nivel mondial.

:: English version

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD