Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Reff & Asociații | Deloitte Legal România, unul dintre liderii societăților de avocați, cu opt arii de practică în Legal 500 EMEA 2020
16.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Reff & Asociații | Deloitte Legal România a fost desemnată din nou o societate de avocați de top de către publicația independentă internațională Legal 500 EMEA în opt arii de practică. Firma este și în acest an în prima categorie în domeniul imobiliar și al construcțiilor și de asemenea este recunoscută ca societate de avocați de top în domeniile financiar-bancar, drept comercial și fuziuni și achiziții, dreptul muncii, fiscalitate, dreptul concurenței, parteneriate public-private, precum și în domeniul tehnologie, media și telecomunicații. Clasamentul include societăți de avocați din peste 150 de jurisdicții care oferă servicii inovatoare și este alcătuit în urma unei cercetări amănunțite, ce are la bază opiniile a 300.000 de clienți din toată lumea, informațiile din formularele de înscriere trimise de avocați și interviuri cu avocați.

Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff & Asociații | Deloitte Legal România: „Felicit grupul nostru de parteneri și întreaga echipă! Suntem onorați că angajamentul nostru față de clienți, față de excelență și inovație în profesie este recunoscut de o voce atât de prestigioasă în domeniu. Suntem recunoscători clienților pentru încrederea continuă pe care ne-o arată, mândri de munca echipei noastre și plini de încredere pentru viitor. Operăm pe o platformă care este mai puternică decât oricând: avem un portofoliu prestigios de clienți, pe care îi deservim cu ajutorul specialiștilor noștri în toate ariile de drept, combinăm expertiza noastră juridică cu expertiza fiscală, contabilă, de consultanță financiară și management din Deloitte, și asigurăm clienților noștri acces la expertiza și forța rețelei globale Deloitte Legal.”

Conform Legal 500, Reff & Asociații | Deloitte Legal România are o reputație excelentă pentru calitatea serviciilor pe care le oferă în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Avocații firmei sunt incluși în prima categorie din acest domeniu și sunt recunoscuți pentru asistența în unele dintre cele mai mari tranzacții din România în domeniul imobiliar și în proiecte de dezvoltare, care adesea implică structuri complexe și finanțare internațională. Printre clienții firmei se află cei mai mari actori din piață (dezvoltatori, investitori, retaileri etc.). Irina Dimitriu, Partener și coordonator al practicii imobiliare, este inclusă și în topul avocaților în domeniu.

Firma  este recunoscută și pentru echipa sa specializată în domeniul financiar-bancar, a cărei expertiză acoperă întregul domeniu al problematicii din sectorul bancar, inclusiv vânzări de portofolii de credite neperformante, finanțări pentru achiziții majore și reglementările bancare aplicabile la nivel internațional și local. Echipa este condusă de Andrei Burz-Pînzaru.

Practica specializată în drept comercial și fuziuni și achiziții, condusă de Georgiana Singurel, Partener, este recunoscută pentru asistența în tranzacții importante, pentru implicarea în achiziții și fuziuni majore din domeniile industrial, transporturi și logistică, precum și pentru asistența legată de o gamă variată de aspecte ce țin de activitatea curentă a clienților.

Echipa de dreptul muncii, condusă de Florentina Munteanu, Partener, este apreciată de clasamentul Legal 500 pentru serviciile oferite clienților din sectoare variate, cum ar fi educație, IT, științe, retail și construcții, servicii care acoperă asistența pentru activitatea curentă, dispute de dreptul muncii, negocieri colective, reglementările din domeniul dreptului muncii conform celor mai recente decizii ale autorităților.

Legal 500 recunoaște Reff & Asociații | Deloitte Legal România pentru echipa sa specializată în domeniul fiscal, care poate acoperi toate tipurile de asistență în aria disputelor fiscale și care este extrem de apreciată deopotrivă de clienți și de competitori. Echipa de litigii, condusă de Andreea Artenie, descrisă în clasament drept un nume-cheie în domeniu, combină expertiza în litigii fiscale și non-fiscale. Specialiștii în litigii fiscale, coordonați de Andreea Artenie și de Cristi Secrieru, combină expertiza juridică și competențele practicii de servicii fiscale a Deloitte, în beneficiul clienților.

În domeniul concurenței, clasamentul menționează echipa condusă de Florentina Munteanu pentru experiența în toate aspectele legate de dreptul concurenței, inclusiv investigații, programe de conformitate, ajutor de stat și concentrări economice.

În zona parteneriatelor public-private și achiziții publice, Reff & Asociații | Deloitte Legal România este apreciată pentru asistența oferită companiilor din sectorul privat în licitații publice și mai ales pentru asistența oferită unor entități publice importante și unor departamente guvernamentale privind reglementările în vigoare. Echipa este condusă de Georgiana Singurel, Partener.

În domeniul tehnologie, media și telecomunicații, clienții apreciază asistența pe chestiuni de protecție a datelor personale, semnătură electronică, proprietate intelectuală, contractarea de furnizori, comerț electronic și canale digitale. Echipa, condusă de Georgiana Singurel, oferă consultanță juridică și pe chestiuni legate de tranzacții în acest domeniu.

Reff & Asociații | Deloitte Legal România este una dintre cele mai importante societăți de avocați și are una dintre cele mai mari echipe din România, condusă de opt parteneri: Alexandru Reff, Andrei Burz-Pînzaru, Andreea Artenie, Georgiana Singurel, Simina Mut, Irina Dimitriu, Florentina Munteanu și Cristi Secrieru. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti