Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare ref. activitatea Fondului Unitatea și Întrajutorarea Avocaților
17.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Covid 19 Legal React, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 aprilie 2020, Baroul București a informat avocații că, în contul constituit cu destinație specială pentru sprijinirea unor colegi care întâmpină dificultăți majore în contextul pandemiei SARS-CoV-2, s-au colectat până în prezent 46.086 lei, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Ion Dragne, Decan.

Din suma colectată, au fost aprobate 6 cereri de sprijin financiar, efectuându-se plăți în sumă de 9.000 lei.

Un număr de 20 de cereri se află în analiza Consiliului Baroului București, urmând a se decide în cel mai scurt timp cu privire la acestea.

Baroul București le mulțumește următorilor avocați pentru contribuția la Fondul Unitatea și Întrajutorarea Avocaților (F.U.I.A.), care și-au exprimat acordul pentru prezentarea numelui, precum și celorlalți 10 avocați din Baroul București al căror acord nu a putut fi obținut până la data publicării prezentei informări.
Av. George Coca
Av. Danny Gabriel Bârdan-Raine

Baroul București invită avocații să sprijine în continuare membrii baroului care au nevoie de ajutor în această perioadă dificilă.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti