Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Model de cerere pentru aplicarea măsurii neaplicării majorărilor de întârziere / suspendării calculului majorărilor de întârziere
22.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 21 aprilie 2020, Baroul București a dat publicității modelul de cerere pentru aplicarea măsurii neaplicării majorărilor de întârziere /suspendării calculului majorărilor de întârziere:

Subsemnata/Subsemnatul avocat, Nume ………………………………………………………………….. Prenume …………………………………………………………….., membru al Baroului/Filialei C.A.A. ……………………………………………………………… , titular al legitimației nr. …………………………………, solicit aplicarea măsurilor impuse prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. …/24.03.2020 solicit aplicarea următoarelor măsuri:

– Pentru toate taxele și contribuțiile datorate de avocați pentru formarea bugetului baroului și a fondurilor Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) și ale filialelor, care sunt scadente începând cu data de 16.03.2020, majorările de întârziere se stabilesc la 0%.

– Se suspendă calcularea majorărilor de întârziere pentru datoriile contributive ale avocaților, acumulate anterior datei de 16.03.2020.

Declar că situația ȋncasărilor ȋn perioada anterioară datei de 16.03.2020 nu îmi permite a achita taxele și contribuțiile profesionale/majorările de întârziere scadente anterior acestei date.

Mă oblig să depun declarații de venit pentru lunile ce sunt cuprinse în perioada de 3 luni începând cu data de 16.03.2020, iar dacă situația veniturilor încasate îmi va permite, voi achita taxele și contribuțiile profesionale la scadența prevăzută de dispozițiile legale.

Subsemnatul cunosc prevederile art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și ale legislației profesiei de avocat privind răspunderea disciplinară .

DATA  |  SEMNĂTURA

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.