Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

act Botezatu Estrade Partners alături de Louis Delhaize în vânzarea operațiunilor Cora România către Carrefour


2 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

act Botezatu Estrade Partners a asistat grupul franco-belgian Louis Delhaize, proprietarul retailerului Cora, în semnarea unui acord pentru vânzarea operațiunilor sale din România către grupul Carrefour. Cu 10 hipermarketuri, 8 cora Urban și 2.400 de angajați, aceasta este cea mai mare tranzacție de pe piața de retail alimentar din România din ultimii ani. Tranzacția este supusă în particular aprobării de către autoritățile de concurență competente.

Ieșirea Cora de pe piața românească vine după procesul de sale & lease back al 7 centre comerciale Cora din România la sfârșitul anului 2021 și începutul lui 2022, tranzacții prin care Cora și-a vândut proprietățile imobiliare și și-a continuat activitatea în calitate de chiriaș. act Botezatu Estrade Partners, din poziția de consultant juridic tradițional al Louis Delhaize în România, a asistat, de asemenea, în aceste tranzacții.

Echipa act Botezatu Estrade Partners a fost condusă de Laura Estrade (Partner, fuziuni & achiziții), Mihaela Poșircă (Partner, drept imobiliar) și Ștefan Botezatu (Managing Partner, dreptul concurenței), care au lucrat împreună cu Iustina Sima și Andrei Mureșan (Counsel), Ruxandra Liștea (Managing Associate), Andrei Petre (Senior Associate) și Lorena Samoilă (Associate).

Despre act Botezatu Estrade Partners

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță puternică cu peste 300 de avocați în 9 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală.

act legal funcționează ca un one-stop-shop, oferind întreaga gamă de servicii juridice cross-border companiilor și investitorilor ce intenționează să intre pe piețele Europei continentale sau sunt deja prezenți în regiune.

Pentru mai multe informații despre activitatea firmei, vă invităm să urmăriți pagina de LinkedIn.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii