Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Timiș. Informare ref. plata contribuțiilor datorate pentru bugetul CAA Filiala Timiș
24.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 23 aprilie 2020, CAA Filiala Timiș a informat că începând cu data de 1 mai 2020 se închide contul bancar al Filialei Timiș a CAA, deschis la Banca BRD GSG Timișoara, potrivit unui comunicat.

Membrii Baroului Timiș sunt rugați să efectueze plata contribuțiilor datorate pentru bugetul CAA în contul deschis la Banca Libra Internet Bank Timișoara, IBAN RO56BREL0002001436770100, titular CAA Filiala TIMIȘ, CIF 9430265.

CAA Filiala Timiș reamintește că potrivit art. 21 din Legea nr. 72/2016, toți avocații au obligația de a depune declarația de venit până în data de 25 a lunii, pentru veniturile obținute din exercitarea profesiei de avocat în luna anterioară celei în care se depune declarația.

Aceeași obligație o au și avocații care achită cota maximă de contribuție, fără a avea obligația de a declara valoarea veniturilor suplimentare cotei plătite.

Declarația se generează în platforma pusă la dispoziția membrilor Baroului Timiș și se transmite automat prin email către Filiala Timiș a CAA, în momentul efectuării plății contribuțiilor datorate bugetului CAA, fără nicio altă formalitate.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.