Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Țuca Zbârcea & Asociații, alături de Carrefour în cea mai mare tranzacție din retailul alimentar din ultimii ani


3 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Carrefour a anunțat recent că a semnat un acord cu Louis Delhaize Group pentru achiziția subsidiarei locale care operează în România sub brandul „CORA”. Gigantul francez a fost consiliat de o echipă multidisciplinară de avocați din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații.

După aprobarea tranzacției de către autoritățile competente, Carrefour va prelua 10 hipermarketuri Cora și 8 magazine Cora Urban și aproape 2.400 de angajați, în cadrul celei mai importante tranzacții din sectorul retail din ultimii ani.

Reprezentantul legal al cumpărătorului a fost societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, a cărei echipă multidisciplinară a acoperit întregul spectru de chestiuni juridice, incluzând aspecte de drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, drept imobiliar, dreptul concurenței, dreptul muncii, proprietate intelectuală etc. Avocații au asistat Carrefour și pe parcursul procesului de due diligence, precum și în legătură cu negocierea documentelor tranzacției și semnarea acestora. Tranzacția este supusă aprobării autorităților de concurență relevante și se preconizează a fi finalizată până la sfârșitul anului 2023.

Echipa a fost condusă de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener), alături de Horia Ispas (Partener) și Raluca Vasilache (Partener), împreună cu Veronica Aman (Managing Associate) și Dana Barbu (Managing Associate).

Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocatură independente din România, activând cu succes în toate domeniile dreptului afacerilor. De asemenea, este cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în directorul juridic Legal 500 EMEA și, în general, este cotată în eșalonul superior al caselor de avocatură românești, fiind foarte apreciată deopotrivă de clienți și confrați pentru capacitatea de a oferi soluții inovatoare, cât și practice în domeniul juridic.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii