« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, desemnată „Firma de Avocatură a Anului” în cadrul Chambers Europe Awards 2020
27.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a câştigat cel mai prestigios premiu european de excelenţă – „Firma  de Avocatură a Anului” – oferit de editorii ghidului britanic dedicat pieţei de avocatură – Chambers Europe. 

Publicaţia internaţională Chambers Europe, versiunea europeană a prestigiosului ghid internaţional al firmelor de avocatură, a desemnat ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII drept „Firma de Avocatură a Anului” din România, în cadrul galei premiilor de excelenţă „Chambers Europe Awards for Excellence”, organizată vineri, 24 aprilie.

Anunțată inițial să aibă loc la Madrid în Spania, ceremonia de premiere s-a transformat într-un eveniment online, pe fondul restricțiilor și îngrijorărilor provocate de răspândirea pandemiei COVID-19.

Din România, cinci societăţi de avocaţi independente şi internaţionale au intrat în competiţia pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului”. Potrivit editorilor ghidului internaţional Chambers Europe, trofeul a revenit ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII pentru performanţele înregistrate în ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evoluţia strategică impresionantă şi excelenţa în relaţia cu clienţii.

„Firma de Avocatură a Anului” reprezintă cea mai înaltă recunoaştere europeană atribuită unei case de avocatură de către editorul britanic Chambers & Partners iar anul acesta premiul a fost decernat în 24 de jurisdicții, și anume Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Ucraina.

Premiul „Firma de Avocatură a Anului” confirmă recunoaşteri similare anterioare ale ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, printre care distincția „Law Firm of the Year” conferită recent de un juriu independent, în cadrul Business Review Awards Gala 2020.

Lista nominalizaţilor și a premianților din cadrul „Chambers Europe Awards for Excellence” este disponibilă here.

:: English version

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD