Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Dentons își continuă strategia de dezvoltare în București. Doi avocați seniori, promovați în poziția de counsel
28.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

După ce și-a consolidat recent biroul din București prin cooptarea a opt avocați de top, Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, continuă dezvoltarea ariilor de practică cheie, Banking & Finance și Corporate, și anunță promovarea a doi avocați seniori în Consiliu: Oana Ionascu și Doru Postelnicu.

Perry Zizzi, partenerul coordonator al biroului Dentons din România: „Ne bucurăm să avansăm cu planul nostru strategic, ‘Dentons România 2.0’, ce vizează consolidarea domeniilor noastre cheie de practică, prin atragerea celor mai buni profesioniști din piață și avansarea membrilor cu experiență ai echipei. În acest sens, sunt încântat să anunț promovarea în poziția de counsel a doi avocați seniori, a căror activitate și eficiență  au adus rezultate pozitive clienților.”

Oana Ionașcu are experiență de 14 ani în pe zona financiar-bancară, specializată în finanțări imobiliare, finanță de proiect, și alte structuri de finanțare, atât sindicalizate cât și bilaterale. Doru Postelnicu, de asemenea, cu experiență de 14 ani, în domeniile Corporate și M&A, este specializat în sectorul  imobiliar.

Dentons a anunțat la începutul acestui an alăturarea partenerilor Simon Dayes și Simona Marin și a altor cinci avocați, poziționându-se astfel ca lider pe zona financiară, în România și la nivel regional, cu un total de 16 avocați, trei parteneri iar în acest moment, trei counsel.

Echipa Dentons București, sub coordonarea lui Perry Zizzi, furnizează clienților soluții juridice pragmatice și eficiente. În peste două decenii de la înființare pe piața din România, firma a fost implicată în tranzacții cheie, asistând clienți locali și internaționali din numeroase sectoare de activitate. Cele mai importante arii de practică includ drept financiar-bancar, drept imobiliar, drept societar, dreptul muncii, energie și infrastructură, concurență și litigii.

***

Despre Dentons

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network. Abordarea policentrică a Dentons și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul, pentru a promova interesele clienților în comunitățile în care trăim și muncim.

:: English version

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.