Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

RADU și ASOCIAȚII SPRL s-a clasat pe cea mai înaltă poziție în topul The Legal 500 EMEA, ediția 2020, în domeniul fiscalitate
29.04.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

RADU și ASOCIAȚII SPRL ocupă cea mai înaltă poziție pentru practica de fiscalitate în clasamentul anual al caselor de avocatură realizat de publicația independentă internațională The Legal 500 EMEA, ediția 2020. Acest clasament are la bază o analiză calitativă a activității din ultimele 12 luni a peste 2.700 de firme de avocatură din 88 de țări. Principalele direcții urmărite sunt: experiența și implicarea echipelor, specializările și serviciile auxiliare și, cel mai important, opiniile clienților (peste 300.000 de clienți sunt sondați anual).

Conform ediției din acest an, echipa RADU și ASOCIAȚII SPRL este inclusă în prima categorie (Tier 1) în aria de practică fiscalitate (Tax) și obține o importantă recunoaștere a practicii în domeniul comercial, corporate și fuziuni și achiziții (Commercial, corporate and M&A).

Societatea de avocați a urcat pentru prima dată în categoria Tier 1 (cea mai înaltă clasare) în aria de practică fiscalitate, a topului realizat de The Legal 500 EMEA, ediția 2020, după ce, în ultimii doi ani, a ocupat aceeași poziție conform clasamentului publicat de Chambers and Partners Europe, o altă publicație internațională de prestigiu care realizează clasamente anuale ale societăților de avocați.

RADU și ASOCIAȚII SPRL a primit, de asemenea, o importantă recunoaștere pentru practica „Commercial, corporate and M&A”. De altfel, această practică a fost recunoscută și în cadrul „Galei Avocaților” organizată de ZF în septembrie 2019, unde societatea de avocați a obținut premiul pentru “Cea mai mare tranzacție din industria FMCG”.

În rândul avocaților care s-au remarcat, Emanuel Băncilă este inclus în categoria Leading individuals. El  are o reputație excelentă în practica de litigii fiscale, ca urmare a succeselor înregistrate în instanță pentru companii multinaționale în contestarea creanțelor de mai multe miliarde de euro solicitate de autoritățile fiscale. Alex Slujitoru a fost inclus în categoria „Noua generație de parteneri” (Next Generation partners) care influențează în mod semnificativ practica de fiscalitate.

În ceea ce privește aria de practică „Commercial, corporate and M&A”, avocații RADU și ASOCIAȚII SPRL nominalizați de The Legal 500 EMEA, ediția 2020, sunt Dragoș Radu, Radu Diaconu și Ștefan Mantea. Principalii clienți asistați în activitățile de fuziuni și achiziții sunt companii multinaționale, fonduri de investiții sau instituții financiare.

***

Despre RADU și ASOCIAȚII SPRL

RADU și ASOCIAȚII SPRL este o societate de avocați ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică, cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, având o practică importantă de controverse și dispute fiscale.

RADU și ASOCIAȚII SPRL este membră a societăților ce fac parte din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2.400 de avocați în mai mult de 80 de țări.

Experiența noastră a fost recunoscută de piață și de publicații internaționale. Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastră de Corporate/M&A în timp ce Chambers Europe 2019 și 2020 au plasat practica noastră de Controverse și Dispute Fiscale pe banda 1. Totodată, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019 și 2020 au premiat practica noastră de Drept Comercial, Drept Societar și M&A, ediția 2020 plasând practica de Controverse și Dispute Fiscale pe poziția 1.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti