Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

certSIGN, furnizor român de soluții criptografice, se asociază cu compania suedeză Versasec Credential Management Company


5 mai 2023 | certSIGN

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

certSIGN, un important dezvoltator de soluții criptografice din România, recunoscut la nivel european, a încheiat un parteneriat tehnologic cu Versasec, lider în soluții software de gestionare a identității și accesului de înaltă securitate.  Soluția dezvoltată de cele două companii reprezintă o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA ) bazată pe infrastructuri cu chei publice (PKI) pentru agențiile și instituțiile guvernamentale.

Soluția integrată oferă o autentificare multi-factor (MFA) complet securizată, începând cu emiterea credențialelor digitale (certificate digitale pentru semnătură electronică, criptare de date și autentificare la sistemele IT), inserarea credențialelor digitale în carduri inteligente, emiterea cardurilor inteligente către utilizatorii finali, gestionarea centralizată și descentralizată (self-service) a credențialelor și a cardurilor inteligente pe parcursul ciclului de viață al acestora, până la scoaterea din uz a cardurilor inteligente și a credențialelor corespunzătoare.

„În ultimii ani, certSIGN a reușit să își construiască o poziție relevantă în peisajul IT&C românesc și, pe baza abilităților echipei și a produselor PKI dezvoltate de companie, a accesat cu succes piețele externe, oferind soluții de înaltă calitate. Parteneriatul cu Versasec, furnizorul suedez specializat în soluții software de gestionare a credențialelor, deschide calea spre soluții complete la cheie, care acoperă întregul ciclu de viață al cardurilor inteligente și a credențialelor, datorită integrării Versasec vSEC:CMS cu autoritatea de certificare certSIGN – certSAFE CA”, a precizat Nicolae Ghibu, Director Comercial al certSIGN.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu certSIGN, un important dezvoltator și furnizor de soluții criptografice și servicii de încredere din România. Cu expertiza dovedită și recunoaștere din partea entităților guvernamentale din România și nu numai, soluția noastră comună vine cu o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA) pe bază de PKI pentru entități guvernamentale. Împreună, aducem tot ce este mai bun din ambele lumi pentru a oferi o soluție puternică și sigură de gestionare a credențialelor. Într-o lume în care este o practică obișnuită să ne bazăm pe parole, MFA bazată pe PKI va oferi niveluri de securitate semnificativ mai ridicate pentru punctele de acces cele mai piratate din organizații”, a declarat William Houry, VP Vânzări, Versasec.

Clienții noi și cei existenți pot descărca o versiune de evaluare a Versasec versiunea 6.7 de gestionare a credențialelor, care include integrarea certSIGN.

Despre certSIGN

certSIGN, dezvoltator de soluții criptografice recunoscut la nivel european, este un furnizor de servicii de încredere calificat care respectă cerințele Regulamentului eIDAS. certSIGN dezvoltă soluții software PKI pentru gestionarea certificatelor digitale, criptarea datelor și crearea de semnături electronice, inclusiv semnături electronice în cloud. certSIGN derulează, de asemenea, proiecte în domeniul identității digitale, serviciilor de încredere și securității cibernetice în peste 20 de țări.

Despre Versasec

Versasec, un lider mondial consacrat în managementul identității și accesului, oferă sisteme extrem de sigure și puternice pentru orchestrarea credențialelor end-to-end. Beneficiind de încrederea organizațiilor și corporațiilor din întreaga lume, Versasec deservește sectoarele publice și private din domeniul guvernamental, al apărării, al producției, al sănătății, al serviciilor financiare și multe altele. Versasec are sediul central în Stockholm, Suedia.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii