« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca
01.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 aprilie 2020, conf. univ. dr. Șerban Diaconescu a fost validat de Senatul Universității Babeș-Bolyai în funcția de Decan al Facultății de Drept, pentru un mandat de patru ani, potrivit unui comunicat.

Marți, 28 aprilie 2020, noul decan, cu avizul Consiliului Profesoral, a numit echipa de prodecani pentru acest mandat:  prof. univ. dr. Ioana Vasiu, lector dr. Diana Botău (prodecan în perioada 2016-2020) și lector dr. Sergiu Golub (prodecan în perioada 2018-2020).

Noua echipă de conducere, întregul corp academic și studenții Facultății de Drept îi mulțumesc Domnului prof. univ. dr. Florin Streteanu, Decan al Facultății de Drept în perioada 2012-2020, pentru dedicarea și verticalitatea cu care și-a desfășurat activitatea, în toți acești ani. Totodată, îl felicită și îi urează succes în noua sa funcție, de Președinte al Senatului Universității Babeș-Bolyai, în care a fost ales în 17 februarie 2020.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.