Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca
01.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 aprilie 2020, conf. univ. dr. Șerban Diaconescu a fost validat de Senatul Universității Babeș-Bolyai în funcția de Decan al Facultății de Drept, pentru un mandat de patru ani, potrivit unui comunicat.

Marți, 28 aprilie 2020, noul decan, cu avizul Consiliului Profesoral, a numit echipa de prodecani pentru acest mandat:  prof. univ. dr. Ioana Vasiu, lector dr. Diana Botău (prodecan în perioada 2016-2020) și lector dr. Sergiu Golub (prodecan în perioada 2018-2020).

Noua echipă de conducere, întregul corp academic și studenții Facultății de Drept îi mulțumesc Domnului prof. univ. dr. Florin Streteanu, Decan al Facultății de Drept în perioada 2012-2020, pentru dedicarea și verticalitatea cu care și-a desfășurat activitatea, în toți acești ani. Totodată, îl felicită și îi urează succes în noua sa funcție, de Președinte al Senatului Universității Babeș-Bolyai, în care a fost ales în 17 februarie 2020.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.