Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat sindicatul de bănci în legătură cu o nouă finanțare acordată Grupului MedLife


16 decembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Banking, Business, Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Corporate, SELECTED

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a obținut refinanțarea și majorarea, cu suma de 50,7 milioane de euro, a unor facilități de creditare existente, a căror valoare totală se ridică acum la 228 milioane de euro.

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat sindicatul de bănci format din Banca Comercială Romană, în calitate de coordonator și finanțator, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania, ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București și Erste Group Bank AG, în calitate de finanțatori, în acordarea unei facilități suplimentare în valoare de 50,7 milioane de euro către Grupul MedLife. Noile fonduri fac parte dintr-un credit sindicalizat ce se ridică la 228 milioane de euro și vor fi dedicate consolidării și eficientizării activității Grupului.

Echipa de avocați din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, sub coordonarea lui Mihai Dudoiu (Partener) a acordat servicii de asistență juridică băncilor finanțatoare pe întreg parcursul proiectului. Din echipa implicată în acest mandat au mai făcut parte Sergiu Negreanu (Managing Associate) și Sorina Ștefoni (Avocat).

Suntem bucuroși că am finalizat cu bine această nouă etapă a proiectului de finanțare a Grupului MedLife, în care suntem implicați de mai bine de cinci ani. Este o tranzacție complexă (nu doar prin prisma valorii creditului), fiind o finanțare acordată într-o structură de club, la care participă șase dintre cele mai importante bănci active pe piața locală și peste douăzeci de companii având calitatea de împrumutați”, a menționat Mihai Dudoiu, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații.

Țuca Zbârcea & Asociații are o echipă experimentată de avocați în domeniul bancar și financiar, care oferă asistență juridică băncilor comerciale naţionale şi internaţionale, băncilor de investiţii, băncilor de dezvoltare, societăţilor de leasing şi altor instituţii financiare prezente în România sau interesate să investească în România. Avocații au fost implicați în sute de proiecte de finanțare în valoare de zeci de miliarde de euro, activitatea firmei în acest domeniu fiind cotată în topul clasamentelor internaționale de profil precum IFLR 1000, Legal 500 etc.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică