« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

O zi student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București – 7-8 mai 2020
03.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

O zi student reprezintă una dintre activitățile de tradiție ale Asociației Studenților în Drept (ASD), deschisă anual tuturor elevilor aflați în ultimii ani de liceu și care ar fi interesați să devină studenți la Facultatea de Drept a Universității din București.

Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept s-ar fi dorit un eveniment organizat în cadrul facultății, prilej pentru aceeași viitori potențiali candidați să se familiarizeze cu spațiul, atmosfera și condițiile în care și-ar petrece anii studenției.

În contextul actualei situații epidemiologice și al restricțiilor pe care ea le impune, prin asocierea eforturilor Facultății de Drept și ale Asociației Studenților în Drept, s-a născut evenimentul O zi student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București, un tur virtual al celei mai prestigioase instituții de învățământ superior în domeniul juridic din România.

Pe parcursul zilelor de 7 și 8 mai 2020, prin intermediul platformelor Zoom și Google Meet, elevii vor putea asista la o paletă bogată de activități: vizitarea, în regim virtual, a facultății, prezentări ale instituției și a ofertei educaționale (inclusiv programele internaționale ale facultății și activități extra-curriculare prestigioase, precum concursurile internaționale studențești), realizate atât de către conducerea facultății, cât și de către studenții voluntari, în cadrul unor sesiuni restrânse de comunicare cu elevii participanți, interacțiuni cu cadre didactice ale facultății, sesiune de întrebări și răspunsuri, procese simulate și dezbateri desfășurate în regim online. Programul detaliat al evenimentului poate fi accesat aici.

Elevii care doresc să participe la acest eveniment, o pot face prin completarea acestui formular.

Evenimentul poate fi urmărit de orice persoană interesată, utilizând următorul link.

Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept își exprimă speranța că acest eveniment inedit va oferi tuturor celor interesați, dar mai ales elevilor, o imagine vie despre un spațiu unic în peisajul învățământului superior din România, prin prestigiul și importanța sa.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: ANUNTURI, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD