Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Banking Comunicare profesională Fiscalitate SELECTED Top Legal

Țuca Zbârcea & Asociații câștigă, la Londra, marele premiu al IFLR pentru România

5 mai 2023 | JURIDICE.ro

International Financial Law Review – IFLR a decernat, la Londra, premiile anuale „IFLR Europe Awards”. Țuca Zbârcea & Asociații a urcat pe podiumul IFLR pentru a cincea oară, fiind desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România”.

​Publicația britanică International Financial Law Review – IFLR a anunțat câștigătorii premiilor „IFLR Europe Awards”, în prezența unei audiențe numeroase, formată din câteva sute de reprezentanți ai mediului juridic, corporatist și financiar din Europa. Trofeele sunt decernate, anual, celor mai importante și mai active firme de avocatură cu expertiză în domeniile financiar-bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții.

Pentru a cincea oară, premiul „Firma de Avocatură a Anului din România” a revenit echipei Țuca Zbârcea & Asociații, în considerarea implicării cu succes în proiecte multijurisdicționale de anvergură. Prezenți la gală, Mihai Dudoiu și Gabriela Anton, partenerii coordonatori ai practicii în domeniul financiar-bancar din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, au precizat:

„Premiul din această seară este o reconfirmare a experienței noastre în domeniile financiar și bancar, venită din partea International Financial Law Review – IFLR, cea mai cunoscută publicație dedicată consultaților pe piața financiară internațională. Colaborarea pe care o avem cu jucători de top din acest domeniu ne-a oferit ocazia de a ne diversifica portofoliul și implica în mandate locale și regionale complexe, care ne-au pus în valoare competențele. Mulțumim IFLR pentru această distincție, mulțumim clienților noștri și, nu în ultimul rând, felicitări echipei noastre – acest premiu este rezultatul muncii lor.” (Mihai Dudoiu, Partener)

„A fost o seară excepțională, ne onorează să fim desemnați cea mai bună firmă de avocatură din România. Într-adevăr, practica noastră de Banking & Finance a avut un ritm susținut de creștere, fiind solicitați să acordăm servicii de asistență juridică în mandate variate, inclusiv proiecte multijurisdicționale, în care am avut rol coordonator la nivel regional. Suntem mândri de această recunoaștere, mulțumim IFLR și întregii noastre echipe, mulțumim clienților noștri, cărora le promitem că vom continua să-i consiliem cu aceeași dedicare și perseverență ca și până acum. (Gabriela Anton, Partener)

Trofeul „Firma de Avocatură a Anului din România” este al cincilea pe care britanicii publicației International Financial Law Review – IFLR îl decernează Țuca Zbârcea & Asociații. Pentru prima oară pe podium în 2012, avocații Țuca Zbârcea & Asociații aveau să reconfirme și să primească cea mai înaltă distincție pentru România în anul 2016, pentru a se regăsi, din nou, pe lista premianților galelor „IFLR Europe Awards” din 2019 și 2021. Cu acest palmares, Țuca Zbârcea & Asociații devine cea mai premiată firmă de avocatură din România la acest moment.

International Financial Law Review – IFLR este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanți pe piața financiară internațională.

:: English Version

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership