Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Țuca Zbârcea & Asociații câștigă, la Londra, marele premiu al IFLR pentru România


5 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

International Financial Law Review – IFLR a decernat, la Londra, premiile anuale „IFLR Europe Awards”. Țuca Zbârcea & Asociații a urcat pe podiumul IFLR pentru a cincea oară, fiind desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România”.

​Publicația britanică International Financial Law Review – IFLR a anunțat câștigătorii premiilor „IFLR Europe Awards”, în prezența unei audiențe numeroase, formată din câteva sute de reprezentanți ai mediului juridic, corporatist și financiar din Europa. Trofeele sunt decernate, anual, celor mai importante și mai active firme de avocatură cu expertiză în domeniile financiar-bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții.

Pentru a cincea oară, premiul „Firma de Avocatură a Anului din România” a revenit echipei Țuca Zbârcea & Asociații, în considerarea implicării cu succes în proiecte multijurisdicționale de anvergură. Prezenți la gală, Mihai Dudoiu și Gabriela Anton, partenerii coordonatori ai practicii în domeniul financiar-bancar din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, au precizat:

„Premiul din această seară este o reconfirmare a experienței noastre în domeniile financiar și bancar, venită din partea International Financial Law Review – IFLR, cea mai cunoscută publicație dedicată consultaților pe piața financiară internațională. Colaborarea pe care o avem cu jucători de top din acest domeniu ne-a oferit ocazia de a ne diversifica portofoliul și implica în mandate locale și regionale complexe, care ne-au pus în valoare competențele. Mulțumim IFLR pentru această distincție, mulțumim clienților noștri și, nu în ultimul rând, felicitări echipei noastre – acest premiu este rezultatul muncii lor.” (Mihai Dudoiu, Partener)

„A fost o seară excepțională, ne onorează să fim desemnați cea mai bună firmă de avocatură din România. Într-adevăr, practica noastră de Banking & Finance a avut un ritm susținut de creștere, fiind solicitați să acordăm servicii de asistență juridică în mandate variate, inclusiv proiecte multijurisdicționale, în care am avut rol coordonator la nivel regional. Suntem mândri de această recunoaștere, mulțumim IFLR și întregii noastre echipe, mulțumim clienților noștri, cărora le promitem că vom continua să-i consiliem cu aceeași dedicare și perseverență ca și până acum. (Gabriela Anton, Partener)

Trofeul „Firma de Avocatură a Anului din România” este al cincilea pe care britanicii publicației International Financial Law Review – IFLR îl decernează Țuca Zbârcea & Asociații. Pentru prima oară pe podium în 2012, avocații Țuca Zbârcea & Asociații aveau să reconfirme și să primească cea mai înaltă distincție pentru România în anul 2016, pentru a se regăsi, din nou, pe lista premianților galelor „IFLR Europe Awards” din 2019 și 2021. Cu acest palmares, Țuca Zbârcea & Asociații devine cea mai premiată firmă de avocatură din România la acest moment.

International Financial Law Review – IFLR este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanți pe piața financiară internațională.

:: English Version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii