Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Alegeri la Baroul Olt – 12 mai 2023


5 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 4 mai 2022, Consiliul Baroului Olt a informat că, în data de 12 mai 2023 orele 15,00, la Restaurantul PSG-Momenti D’Oro (str. Cireașov 38B intrarea între magazinul de mobilă ACA şi Dedeman), se va desfășura Adunarea Generală Ordinară a Baroului Olt şi a Filialei C.A.A. şi se vor alege delegaţii la viitorul Congres UNBR din iunie 2023, potrivit unui comunicat.

ADUNAREA GENERALĂ ELECTIVĂ pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului şi Filialei – decan, consilieri, comisie disciplină şi cenzori, consiliul de administraţie al Filialei CAA – se va desfășura la o dată care va fi anunţată ulterior, după soluţionarea contestaţiilor la Regulamentul de desfăşurare a alegerilor, transmise spre competentă soluţionare Consiliului UNBR.

După lucrările Adunării Generale Ordinare, va avea loc o masă festivă în aceiaşi locaţie, costurile fiind suportate integral de către Baroul Olt.

Pentru asigurarea meniurilor este necesară confirmarea participării la masă de către avocaţi (prin orice mijloac de comunicare telefon, fax, email) la secretariatul baroului pâna la data de 09.05.2023.

Însoțitorii avocaţilor vor suporta costul integral al meniului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică