Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Alegeri la Baroul Olt – 12 mai 2023


5 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 4 mai 2022, Consiliul Baroului Olt a informat că, în data de 12 mai 2023 orele 15,00, la Restaurantul PSG-Momenti D’Oro (str. Cireașov 38B intrarea între magazinul de mobilă ACA şi Dedeman), se va desfășura Adunarea Generală Ordinară a Baroului Olt şi a Filialei C.A.A. şi se vor alege delegaţii la viitorul Congres UNBR din iunie 2023, potrivit unui comunicat.

ADUNAREA GENERALĂ ELECTIVĂ pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului şi Filialei – decan, consilieri, comisie disciplină şi cenzori, consiliul de administraţie al Filialei CAA – se va desfășura la o dată care va fi anunţată ulterior, după soluţionarea contestaţiilor la Regulamentul de desfăşurare a alegerilor, transmise spre competentă soluţionare Consiliului UNBR.

După lucrările Adunării Generale Ordinare, va avea loc o masă festivă în aceiaşi locaţie, costurile fiind suportate integral de către Baroul Olt.

Pentru asigurarea meniurilor este necesară confirmarea participării la masă de către avocaţi (prin orice mijloac de comunicare telefon, fax, email) la secretariatul baroului pâna la data de 09.05.2023.

Însoțitorii avocaţilor vor suporta costul integral al meniului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii