Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

INPPA. Curs facultativ de Engleză juridică. UPDATE: Rezultatele înscrierilor
13.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 12 mai 2020, INPPA a informat că în urma sesiunii de înscrieri la disciplina facultativă „Engleză juridică” la anul I al structurii centrale s-au înscris în total 117 cursanți, potrivit unui comunicat.

Ținând cont de interesul manifestat de cursanți pentru participarea la această disciplină facultativă, în urma discuției cu formatorul, a fost suplimentat numărul de locuri anunțat inițial la această disciplină (90 de locuri), astfel încât să fie cuprinși toți cursanții care și-au manifestat opțiunea.

Lista cursanților la această disciplină poate fi consultată aici.

Atelierele la disciplina „Engleză juridică” vor începe la data de 29 mai 2020.

***

Luni, 4 mai 2020, Instututul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a informat că pune la dispoziția cursanților interesați din anul I un curs facultativ de Engleză juridică. Prin planul de formare al I.N.P.P.A. pentru anul I (publicat pe pagina web a I.N.P.P.A.), această disciplină facultativă este prevăzută cu 10 ore fizice și se evaluează cu mențiunile „admis/respins”.

Constrângerile dictate de orar și de disponibilitatea formatorului nu permit, în momentul de față, decât alocarea unui număr limitat de locuri pentru înscrierea la această disciplină.

Sunt disponibile 90 de locuri (cu care se vor forma 6 grupe a câte 15 cursanți). În cazul în care un număr mai mare de cursanți ai anului I își va exprima opțiunea de înscriere, ocuparea locurilor disponibile se va face pe principiul „primul venit, primul servit”.

Sse pot înscrie la acest curs numai în ziua de miercuri, 6 mai, în intervalul orar 12.00-13.00, în aplicația de testare a I.N.P.P.A., care se afla pe platforma de e-learning – http://elearning.inppa.ro/teste/bucuresti/ .

Primii 90 de înscriși vor fi înștiințați în scris, prin email, de I.N.P.P.A.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.