Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficii
05.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marti, 5 mai 2020, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, a informat avocatii interesati ca au fost alocate de catre:

– Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti – fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna octombrie, noiembrie si decembrie 2019;

-D.I.I.C.O.T. – fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna februarie 2020.

Avocatii indreptatiti la plata onorariilor sunt invitati sa se informeze telefonic, electronic sau personal, la sediul Baroului Bucuresti, incepand cu data de 5 mai 2020, cu privire la sumele ce urmeaza a fi incasate. Transmiterea facturii se poata face si electronic, in vederea virarii onorariilor cuvenite in contul deschis pe cabinet de avocat sau alta forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocatii care doresc sa ridice sumele in numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.