Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

CMS, în echipa câștigătoare a premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria Finanțare Structurată & Securitizare


8 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

CMS anunță că face parte din echipa câștigătoare a premiului IFLR (International Financial Law Review) pentru tranzacția anului 2023 în Europa în categoria Finanțare Structurată & Securitizare.

Premiile “IFLR Europe Awards” sunt acordate pentru cele mai inovatoare tranzacții juridice transfrontaliere din Europa și firmelor de avocatură care se află în spatele acestora.

Echipa CMS – care a avut-o coordonator cu privire la aspectele de drept românesc ale tranzacției pe Rodica Manea, partener corporate – a consiliat B2Holding Group în restructurarea și securitizarea transfrontalieră extrem de complexă a business-ului său în legătură cu creanțe neperformante garantate, având Pacific Investment Management Company ca și finanțator. Astfel B2Holding Group, o companie listată la bursa din Oslo, și-a atins obiectivul de a accesa o nouă sursă de finanțare.

Echipele CMS din România, Austria, Franța, Italia, Bulgaria, Croația, Slovenia și Serbia au asistat B2Holding Group în această tranzacție, care a acoperit opt jurisdicții, și au dezvoltat o structură tranzacțională hibridă care să funcționeze în diverse țări. Acest tip de structură de finanțare este nou în mai multe jurisdicții.

Rodica Manea, partener CMS Romania a declarat: „Suntem onorați că am asistat B2Holding Group în această tranzacție, regăsindu-ne astfel printre câștigătorii premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria „Finanțare Structurată & Securitizare”. Acest premiu vine ca o confirmare a eforturilor continue ale CMS de a-și menține poziția de lider pe piața juridică și reprezintă angajamentul firmei noastre față de excelență și experiența noastră bogată în domeniul serviciilor financiare.”

Echipa CMS România care a consiliat B2Holding Group a fost alcătuită în principal din avocații Alina Tihan, Raluca Ionescu, Simona Strava și Diana Dona (drept societar & finanțe). Din echipa extinsă au făcut parte și Claudia Nagy și Cristina Ciomos (drept societar), Cristina Popescu (comercial), Cristina Reichmann și Adina Nanescu (finanțe).

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 3 mai la Londra.

Despre CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 78 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Birouri CMS și birouri asociate: Aberdeen, Abu Dhabi, Alger, Amsterdam, Anvers, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogotá, Bratislava, Bristol, Bruxelles, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva , Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxemburg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milano, Mombasa, Monaco, Munchen, Muscat , Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Roma, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii